2777
2789
عنوان

مذهبی ها بیایید

180 بازدید | 19 پست

من چهله حق شناس‌امروز شروع کردم تو خونه پدر شوهرم زندگی میکنم خودشو مادر شوهرم مدادم دعوا دارن کفر میگن حرف زشت میزنن اگه من این حرفها رو بشنوم چهله باطل ؟

هر کاری کنم صداشون باز میاد پیشم هر چی دعا و قران بزنم باز فایده نداره خیلی ناراحتم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید احمقانه به نظر بیاد ولی ایرپاد بخر بزار گوشت شاید از حجم صدا کم شه

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!           

از این وضع ناراحتم خیلز نمیدونم چجوری جلو گوشام بگیرم شکهرمم ناراحته کاری از دستش بر نمیاد 

می دونم سخته. من خودم هم موندم. ولی غیبت رو باید بگیم غیبت نکنند. باور کن خدا کمک می کنه. نترس. بگو

نه غیبت نمیکنن دعوا میکنن همش فوش نفرین کفر  نکنه چهلم‌باطل بشه

فکر نکنم رو چلۀ شما تاثیر بذاره. چون شما که این کارو نمی‌کنین اونا می‌کنن و با اینکه تلاش می‌کنین گفته‌هاشونو نشنوین این تلاش جواب ۱۰۰ درصد نمی‌ده. و احتمالا شرایظشم ندارین از پیششون برین. 

پس اکه خودتون کامل رعایت کنین فکر نکنم ایرادی باشه.

باز می‌تونین از دفتر مرجع تقلیدتون بپرسین.

2790
2778
2791
2779
2792