2777
2789
عنوان

اونایی که خواهر شوهر دارن بیان😑

671 بازدید | 56 پست

سلام دوستان 

من هفت ماهه عقد کردم 

همیشه به خواهر شوهرم اینا و مادر شوهرم زنگ میزنم 

ولی اونا فقط یه بار زنگ زدن بهم 

سر همین یلدا هم اصلا بهم تبریک نگفتن و کاری واسم نکردن با اینکه تازه عروسم 

ولی خب شوهرم خیلی خوبه خیلی عاشقمه 

من اصن مشکلی با خانوادش ندارم

خلاصه اینکه گفتم یه این بار من زنگ نزنم ببینم اونا زنگ میزنن

دیدم نه اصلا براشون مهم نیس 

دیشب برای روز مادر به خواهر شوهرم زنگ زدم 

(چون مادر شوهرم گوشی نداره) خلاصه سلام علیک کردم 

با روی خوش 

خواهر شوهرم با خنده گفت خیلی وقته زنگ نزدی دلمون برای صدات تنگ شده بود 

به نظرتون بهم تیکه انداخت؟؟ خیلی دیگه رو دارن خودشون انگار نه انگار عروس دارن نه زنگی نه چیزی

تازه طلبکارم هستن 

هنوز به شوهرم نگفتم (دانشگاه نظامیه )

الان میخوام بدونم بهم تیکه انداخته یعنی ؟؟؟؟

شما چی فکر می کنین

فقط به جمله( اعتماد نکن) اعتماد کن!

جانم من هفتا دارم

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

هرچی رابطتت کمترباشه بهتره.منم خواهرشوهرهام فقط عیدهازنگ میزنن منم نمیزنم.امامادرشوهرم یه روز درمیون زنگ میزنه منم میزنم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بعید میدونم تیکه باشه.به شوهرتم هیچوقت گلگی خانوادشو نکن.بعضیا مدلشوم اینه که زنگ نمیزنند عمینکه تو زندگیت دخالت نمیکنند خوبه بیخیال  باشه

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
هرچی رابطتت کمترباشه بهتره.منم خواهرشوهرهام فقط عیدهازنگ میزنن منم نمیزنم.امامادرشوهرم یه روز درمیون ...

منم اگه مادرشوهرم گوشی داشت اصلا به خواهر شوهرم زنگ نمیزدم

فقط به جمله( اعتماد نکن) اعتماد کن!

تیکه ننداخته 

ولی من بودم با خنده و خوشرویی  میگفتم دوست دارم بیشتر  تماس بگیرم ولی چون شما تماسی نمیگیری روم نیست زیاد تماس بگیرم مزاحم نشم

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

خدا بهت صبر بده 😂😂😂

🥴🥴🥴🥴🥴🤣🤦🏻‍♀️

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
جانم من هفتا دارم

منم هفتا دارم☹️

شنیدم دعای نی نی سایتی ها زود برآورده میشه،میشه در حقم خواهری کنین دعام کنین تا به عشقم برسم🥲متعهد به قلب یار(e)...یاد بگیر هیچ وقت نا امید نشی..🕊🌱 چون امید تنها قدرتیه که میتونه تو رو به مقصدت برسونه(:️ https://t.me/nimiazghalbm_ea                                 لینک کانال تلگرامم لطفا عضو شین خوشحال میشم اونجام حمایتم کنین🥲
منم هفتا دارم☹️

😂چندتا برادرشوهر داری

بیچاره خواهر شوهرم تو این روز عزیز سرطان سینه داشت یکی از سینه هاشو برداشتن دلم آتیش گرفته از دیشب خواهشا براش دعا کنین😔

اَگِہ مُرغ تُؤ یِہ پآ دآرِه🦃🌳 مُرغِ مَن فَلَجِہ😹🖖🏿