2777
2789
عنوان

ازدواج دختر پسر دهه۸۰اشتباه!!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 101 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله اومده پایین ولی قدیم بلوغ دیررس بود 🤣 مگه دخترا تو نه سالگی و پسرا تو پونزده سالگی به سن بلوغ ...

کلا سکوت میکنم ک زیباتر است 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اون زمان بخاطر آب و هوای عربستان زود به سن بلوغ می رسیدن کسی که نه سالگی ازدواج کرده یعنی چند سال ق ...

اونم میشه ولی الان دخترا دیگه دوازده سالگی عادت ماهانه میشن و یکم قبل ترش هم چیزای دیگه

ولی نگفتم ازدواج تو این سنین خوبه! 

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

بلوغ زودرس گرفتن دیگه اون روز مشاوره مدرسه پسرم گفت بچه 12 ساله گفته جن..ب میشه  مثلا حضرت ...

نمیدونم اگه به دین باشه که میگه دخترا نه سالگی هم که نه حتی چندماه زودتر به سن بلوغ میرسن ولی من کاری به اون ندارم خیلی چیزاشم قبول ندارم ولی دارم میبینم اطرافم دخترا از ده سالگی بلوغشون شروع میشه تا چهارده سالگی فوق فوقش

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

جوری میگید تو جوونی ازدواج نکنن پس کی کنن انگار چهل سالشونه ده سال دیگه پیر میشن اولین روزای جوونی ...

پس 80 ساله عالیه دیگه هم جا افتاده هم روغن انداخته 

مگه قرمه سبزیه؟ تا وارد زندگی نشن تجربه کسب نمیکنن

با گناه حالمون خوب نمیشه

کلا سکوت میکنم ک زیباتر است 

بله عزیزم سکوت خیلی زیباست

سکوت کن عزیزم من که نخواستم چیزی بگی 😊

دختر هم هست میاد 18 سالشه خیلی عادی و معمولی اون روز با خجالت خیلی زیاد پرسیده کتاب درباره پری دار ...

خب آره همه که مثل هم نیستن یسریا از اینور بوم افتادن یسریا هم از اونور بوم

ولی انقدررر خجالت هم خوب نیستا بعدا براش مشکل ایجاد میشه بازم میگم نمیگم فلان کنه بهمان کنه میگم انقدر خجالت خوب نیست

پس 80 ساله عالیه دیگه هم جا افتاده هم روغن انداخته  مگه قرمه سبزیه؟ تا وارد زندگی نشن تجربه کس ...

من کی گفتم سر پیری ازدواج کنید

قشنگ معلومه فقط یه بار خوندید و به مفهوم جمله پی نبردید

شما تا حالا دیدی بچه چهار ساله رو مدرسه ثبت نام کنن

دیدید تو سن ۱۰ سالگی به کسی گواهینامه بدن

استعداد و هوشش رو هم داشته باشی باز قانون میگه تا به اون سن نرسیدی حق نداری اجراش کن

هر چیزی به سنش

چرا شش هفت سالگی  وارد مدرسه میشیم چون تو شش هفت سالگی محیط اطراف مون رو به خوبی میشناسیم 

چون یه چیزهایی رو یاد گرفتیم و درک کافی داریم

مدرسه برای یادگیریه ولی بازم سن شو داره حالا بیایم برای زندگی یه بچه رو تشویق کنیم بگیم آفرین وارد شو تا تجربه کسب کنی 

پسری که اسی گفت بچه نیست ولی اونقدرا هم بزرگ نیست که بگیم سنش خیلیم خوبه

شما باشی دختر تو تو سن ده دوازده سالگی شوهر میدی میگی بزار بره تو زندگی تجربه کسب میکنه؟

برای پسر زیر ۲۵ سن مناسب ازدواج نیست حالا اطراف شما هست دلیلی نمیشه بیاین بگید خیلیم خوبه

میدونید چقدر از طلاق ها  برای زیر ۲۵

دور و اطرافم دیدم اکثرا زندگی جالبی ندارن و یا پشیمونن یا جدا شدن

نمیگم طلاق برای بالای ۲۵ نیست هست

ولی  کمتر 

چرا

چون اکثر جدایی های زیر ۲۵ بخاطر چیزای بیخوده 

ازدواج کردید یا دوست دارید ازدواج کنید دلیل نمیشه حرفهای منو جور دیگه تعبیر کنید

ازدواج کردید خوشبخت شید

نکردید هم اول یاد بگیرید به مفهوم جمله پی ببرید بعد ازدواج کنید چون اینجوری تو زندگی خیلی به مشکل میخورید

کاش فقط یه بار بشه🥲🚬😔

علاوه بر سن فاصله سنی کم هم مشکل سازه

نمیتونع برای این دختر تکیه گاه باشه

دختره از پسره خیلییییی عاقل تره تو زندگی

و این بده چون مرد باید عاقل و تصمیم گیرنده باشه

تا زن بتونه پیشش احساس امنیت کنه

آغوش تو غربتم را وطن:)))))