2777
2789
عنوان

ازدواج دختر پسر دهه۸۰اشتباه!!؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 101 پست
به نظرم خیلی کمه حالا چه اشکالی داره وایسن تا چند سال دیگه و بعد واسه ازدواج اقدام کنن؟

یکساله باهمن پسرخالم تو این یکسال همش میگفت بریم خواستگاری دیگه الان گیر داده که باید بریم خواستگاری همه راضین ولی من یکم بهش میگم زوده و...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر دختر خانوم متولد ۸۰ و ۸۱ و حتی ۸۲ باشه ، شاید بنا بر شرایط شون زمان ازدواج شون باشه ( شرایطی مثل معیار های خود دختر برای ازدواج تو سن کم و... ) 

اما مسئله اینجاست که هر دو متولد ۸۰ باشند ، این یعنی مرد این رابطه یک پسر خیلی جوان هست که هنوز پتانسیل اینکه زندگی رو مدیرت کنه و تکیه گاه باشه نداره

چون آقایون خیلی دیر تر از خانوم ها میتونن نقش مرد رو  توی زندگی ایفا کنند 

همه چیز که رابطه و صدای کلفت نیست ! 

پزشک ( MD _ Ph.D - genetics ) 
یکساله باهمن پسرخالم تو این یکسال همش میگفت بریم خواستگاری دیگه الان گیر داده که باید بریم خواستگاری ...

نمیدونم

من اگه بودم دو سه سال حداقل صبر میکردم

پسرخاله ات شغلش چیه؟

آیا حرف بقیه برای زندگی کسی مهمه؟ 

مگه قراره زندگیشون به حرف بقیه باشه که میخوان طبق حرف بقیه عمل کنن

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

والا دختر متولد 80 الان 22 سالشه، همیچین بچه ام نیست که  چطور توی مسائل دیگه دهه هشتادیا میشن ...

ازدواج خیلی فرق می‌کنه 

مسعله یه عمر زندگی و مسعولیت داشتنه 

باید ببینی اصن اونی که ۲۲سالشه جوونی کرده مجردی کرده سیر شده از اینا ک حالا شوهر کنه یا نه 

ن ک رف خونه شوهر تازه عقده اینکه من مجردی نکردم مث بقیه بمونه براش

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

طبق حرف چندتا از اساتیدم ک مشاور خانواده هستن

مهم ترین مسئله فعلا اینه که فاصله سنیشون کمه

البته از یه جایی به بعد دیگه دختر با پسر همسن هم میتونه ازدواج موفقی داشته باشه اما تو این رنج معمولا نه

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

در ضمن اگه اصول درست زندگی کردن رو یاد بگیرن و آدم درستی انتخاب کنن و بتونن توی سن مناسب ازدواج کنن چه اشکالی داره؟ نسخه ای که برای دهه شصتیا پیچیدن رو میخوایین برای دهه هشتاد هم بپیچین؟ تجرد قطعی یک میلیون دختر کمه؟ 

در کنار ازدواج و زندگی مشترک آدم میتونه به هدف هاشم برسه اینا هیچ منافاتی باهم ندارن 

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
وای تصور اینکه متولد ۸۰ شوهر باشه 😐😐😂 خودم ۸۰ ام  بابا خیلی کوچیکیم که😂

نه خداروشکر از لحاظ عقلی و برخورد و همه چیز مشکلی نداریم. ما هم رسممونه دختر و پسر از ۲۰ به فکر ازدواج باشن 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

وا چرا بد باشه بعدشم سن هیچ ربطی نداره و ملاک نیست سن به فهمیده شدن ربطی نداره کم نیستن اونایی که چ ...

درسته میگم حتی اندازه ی دختر پسر ۲۵-۲۶ساله میفهمن 

ولی باز خود من یکی میترسم ..

برا دخترع خوبه سنش مناسبع اقا پسر یکم کمه

اما خب دوران عقد هم هست بلاخرع 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
نه خداروشکر از لحاظ عقلی و برخورد و همه چیز مشکلی نداریم. ما هم رسممونه دختر و پسر از ۲۰ به فکر ازدو ...

آها خوشبخت باشید عزیزم آره بعضی جاها رسمه دیگه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼