بچه ها کسی اینجا بوده دندونش شکسته باشه دکتر بعدش کل دندونو برداشته میشه بگیذ چجوری درستش کردین مال من یه گوشش شکسته
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
برات با مواد سفید پرمیکنه اگه زیاد شکسته باشه بعد از پرکردن براش روکش میذاره که پرکردگیه نریزه اگرم ایمپلنت بخوای بذاری یا دندون مصنوعی اونوقت کلشو میکشن
اگه تکیه گاه داشته باشه درست میشه منم یه دندونم شکسته بود تکیه گاه داشت دکتر درستش کرد بعد روکشش کرد
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️
برات با مواد سفید پرمیکنه اگه زیاد شکسته باشه بعد از پرکردن براش روکش میذاره که پرکردگیه نریزه اگرم ...
نه دندون خودمو میخوام
وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak
اگه تکیه گاه داشته باشه درست میشه منم یه دندونم شکسته بود تکیه گاه داشت دکتر درستش کرد بعد روکشش کرد ...
تکیه گاه داره کلش نشکسته یه گوشش شکسته یعنی پشت و بغلش سالم
تکیه گاه داره کلش نشکسته یه گوشش شکسته یعنی پشت و بغلش سالم
خوب زودتر برو دکتر تا برات درستش کنه باهاش غذا نخور
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️