2777
2789
عنوان

اموزش رانندگی

274 بازدید | 22 پست

بچها میشه با فیلم های اموزشی رانندگی یاد گرفت؟؟؟ شرایط اموزشگاه رو ندارم بچم کوچیکه کسی نیست نگه داره

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه سخته و اینکه خب بخوای بشینی رانندگی کنی باید گواهینامه داشته باشی الکی که نمیشه

صبر کن نی نیت بزرگ شه بعد برو 

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍

والا منی که گواهینامه دارم خیر سرم دیروز میخواستم ماشین شوهرمو از پارکینگ بیارم بیرون دوبار خاموش کردم واقعا خاک😐😂😂😂😂😂

یه مامان بابا با موهای موج دار معمولی🤨این مامان بابا یه روز فکرشم نمیکردن♦️یه پسر با موهای خیلی صاف و لخت ♦️ و یه ♦️دختر تپلی با موهای خیلی فرفری ♦️داشته باشن😍😂من و همسرم وصیت کردیم که بعد از فوتمون اموالمون به صورت مساوی بین دختر و پسرمون تقسیم شه،دختر مو فرفریه من باید بدونه هیچوقت سهم کمتری از داداشش نداره♥️من یک مادرم🤱هیچ کس مرا مجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را ،تا بدانم لبخند کودکانه اتان می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشد🌿من نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین🌍بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی شماست،من هیچ نمی خواهم،دست کودکیتان را میگیرم تا شمارا به فرداهای زیبایتان برسانم👩‍👧‍👦این رسالت وتکلیف من است وهیچ منتی از من بر شما وارد نیست، من با اختیار خود و عشق شما را به این دنیا خوانده ام❤❤از سال ۹۴ پیشتون تو سایتم،داستان زندگیم چن روزی پربازدید بود،همونم که کلی بهتون میگفتم دعا کنید خدا بهم یه دختر بده یادتونه؟🌼وبه آرزوم رسیدم😍

نه. مثل شنا هست تا نپری توی اب شنا یاد نمگیری. هرچقدرم کتاب بخونی.. رانندکی فقط عملی یاد میگیری حتی کنار دست کسی بشینی وتوضیح بده بازم تاخودت نشینی پشت فرمون نمیفهمی چی گفته

پارسا پسرمامان😍
نه. مثل شنا هست تا نپری توی اب شنا یاد نمگیری. هرچقدرم کتاب بخونی.. رانندکی فقط عملی یاد میگیری حتی ...

نه خوب ماشین هست   فیلمارو نگاه کنم و ماشین رو روشن کنم 😱

یه بار یادمه روشن کردم  ماشین با شدت رفت جلو  

یه بار روشن کردم تا پامو از رو کلاج برمیداشتم خاموش میشد

کی باید پارو از روی کلاج برداشت؟؟؟

خیر رانندگی عملیه

خب ماشین هست فیلماشو نگاه کنم و ماشین رو روشن کنم

یه بار روشن کردم ماشین با شدت رفت جلو

یه بار دیگه تا پامو از کلاج برداشتم خاموش شد 

بعد چند دقیقه باید پارو از روی کلاج برداشت؟؟؟

یکم برام توضیح میدی؟؟؟ چجوری روشن میشه  بعدش چکار کنم

والا منی که گواهینامه دارم خیر سرم دیروز میخواستم ماشین شوهرمو از پارکینگ بیارم بیرون دوبار خاموش کر ...

واییییی وقتی میبینم پسرای همسایمون که هنوز ۱۲ سال بیشتر ندارن یه دست فرمونی دارن فکت میوفته   با خودم میگم وقتی اینا میتونن چرا من نتونم 😱 ولی حتی ماشین روسن کردنم یاد ندارم خیر سرم

خب ماشین هست فیلماشو نگاه کنم و ماشین رو روشن کنم یه بار روشن کردم ماشین با شدت رفت جلو یه بار ...

شما باید حداقل 10جلسه با ماشین تعلیمی دو کلاجه تمرین کنید قبل از این که ماشین رو روشن کنید باید ماشین خلاص باشه بعد استارت بزنید تا ماشین نپره برای شروع حرکت ملاج رو فشار میدید می‌رسد نده یک و آرام ملاج رو آزاد می کنید و کم گاز

کاربر آقا
شما باید حداقل 10جلسه با ماشین تعلیمی دو کلاجه تمرین کنید قبل از این که ماشین رو روشن کنید باید ماشی ...

خب  وقتی دنده خلاص شد  اگه ماشین روشن کنم جلو نمیپره؟

وقتی خواستم دنده عوض کنم گاز و ول کنم کلاج بگیرم؟

اگر دنده ای بوده کلاج زود نیار بالا

میدونم با پرایدش خودم خیلی بیرون رفتم درست بود

جدیدا یه تیبا خریده با این خیلی سختمه

البته خودش میگه کلاجش بالاست باید برم درستش کنم خودشم دیروز پشت چراغ خاموش کرد

خب  وقتی دنده خلاص شد  اگه ماشین روشن کنم جلو نمیپره؟ وقتی خواستم دنده عوض کنم گاز و ول ک ...

ماشینو یا باید خلاص کنی یا کلاج بگیری استارت بزنی که نپره بعد کم کم کلاجو ول کنی هم زمان کم کم گاز بدی

نه خوب ماشین هست   فیلمارو نگاه کنم و ماشین رو روشن کنم 😱 یه بار یادمه روشن کردم  ماشین ...

اینکه ماشین پریده جلو چون دنده خلاص نبوده.موقع روشن کردن ماشین نباید توی دنده باشه.واینکه اگر پاتو یهو از روی کلاچ برداری خاموش میکنی. اروم پاتو از  کلاچ برمیداری. واون یکی پاتو اروم روی گاز فشار میدی. اگر یهو برداری خاموش میشه.باید قلقش دستت بیاد. حتی اوایل  آروم‌پاتوبرمیداری بازم خاموش میشه

پارسا پسرمامان😍