2777
2789
عنوان

هرچی بهش زنگ میزنم جواب نمیده

154 بازدید | 14 پست

سلام راستش من ساعت ۹ و نیم به رلم پیام دادم گفتم یک ربع به ده ک از خونه زدم بیرون بهت زنگ میزنم همیشه وقتی زنگ میزنم رد میده تا خودش زنگ بزنه چون شارژ رایگان داره ولی الان سه بار زنگ زدم جواب نداده اخرین بازدید روبیکا رو هم نگاه کردم زده بود واسه یازده دیشب دیروز گفت فردا یعنی امروز میخوام برم پیش مربیم اخه ورزشکاره خودش و دیگه حرفی در این مورد نزد نگران شدم میشه کمک کنین؟

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید خواب مونده  یا گوشیش سایلنته  صبر کن خودش زنگ میزنه

اخه همیشه ۵ صبح بیدار میشه میره پیاده روی یه بار همینجوری زنگ میزدم جواب نمیداد اخرین بازدید روبیکا هم تغییر میکرد اما جواب پیامام رو نمیداد دیگه ظهر ک بهش زنگ زدم گف بابا بزرگم بیمارستان بستری بوده رفته بودم بیمارستان

اخه همیشه ۵ صبح بیدار میشه میره پیاده روی یه بار همینجوری زنگ میزدم جواب نمیداد اخرین بازدید روبیکا ...

حالا نگران نباش شاید ی کاری براش پیش اومده

بهش اعتماد کامل داری دیگه؟

حالا نگران نباش شاید ی کاری براش پیش اومده بهش اعتماد کامل داری دیگه؟

اره خودش خیلی رو تایم و اینا حساسه هر وقت مثلا حتی دو دیقه دیرتر زنگ میزنم میگه چرا دو دیقه دیر کردی 

خیلیم خوب پیش میاد دیگه

اون سری هم ک گفتم زنگ میزدم جواب نمیداد گفت رفته بودم بیمارستان ب خاطر بابابزرگم ناراحت شدم اس دادم بهش صدتا پیام دادم ولی اون یه دونه پیام هم نداد بگه نگران نباش من بیمارستانم نمیتونم جواب بدم و منو از  نگرانی در بیاره 

اون سری هم ک گفتم زنگ میزدم جواب نمیداد گفت رفته بودم بیمارستان ب خاطر بابابزرگم ناراحت شدم اس دادم ...

چی بگم والا 

مثلا من دوس پسرم دیشب باباشو برده بود بیمارستان پیام دادم بهش گفت بیمارستانم و عذر خواهی کرد که نتونسته بیاد چت کنیم ، چون کار داشت دیر پیام میداد ولی جواب میداد

چی بگم والا  مثلا من دوس پسرم دیشب باباشو برده بود بیمارستان پیام دادم بهش گفت بیمارستانم و عذ ...

من اگر الان نگرانم ب خاطر اینکه بی خبرم پریروز دوشنبه بود خودش قبلش گفت بازی ها شروع شده و مث قبل نمیتونه شبا بیاد چت کنیم یا در طول روز حرف بزنیم و دوشنبه نیومد نگران نشدم چون خبر داده بود ب نظرت بازم زنگ بزنم یا صبر کنم خودش زنگ بزنه؟

من اگر الان نگرانم ب خاطر اینکه بی خبرم پریروز دوشنبه بود خودش قبلش گفت بازی ها شروع شده و مث قبل نم ...

عزیزم از این اتفاقا خیلی پیش میاد تو رابطه 

درکت میکنم

من خیلی برام پیش اومده ک مثلا گوشیش خاموش شده باشه یا خواب بوده باشه یا سایلنت بوده یا حواسش به گوشی نبوده یا اصلا پیاممو دیده یادش رفته جواب بده و ... هزاران اتفاق از این قبیل ؛ دیگه اگه خیلی نگران بشم پیام میدم به داداشش یا دوستاش

بذار یکم دیگه دوباره تماس بگیر

فقط رگباری تماس نگیر شاید دستش بنده عصبی میشه😂🥲

عزیزم از این اتفاقا خیلی پیش میاد تو رابطه  درکت میکنم من خیلی برام پیش اومده ک مثلا گوشیش خا ...

اوکی مرسی از راهنماییت من شماره مامانشو دارم اما خجالت میکشم زنگ بزنم رلم یکم حساسه میترسم ناراحت بشه