2777
2789
عنوان

اومدم خونه مامانم واسه طلاق

417 بازدید | 24 پست

از جمعه تا الان اومدم خونه مامانم که یعنی بریم مشاوره  آجیش دوبار زنگ زده و دیگه هیچ یه بار حضوری رفتم وسیله هامو بردارم از خونه دیدمش حرف که چه عرض کنم دعوا کردیم برگشتم باز خونه مامانم دیروز آجیش زنگ زده بود که می خواد با من حرف بزنه.و مشاوری که اون میگه باید بریم همیشه دخالت میکنه در حالی که من گفته بودم خودم وقت گرفتم چون روز مادر بود نخواستم باهاش حرف بزنم به شوهرم پیام دادم که اوقات مامانم تلخ نشه حالا یه جوری پرش کردن که دیگه زنگ و پیام نزد دنبالم هم که نیومدن مثلا روز زن شما میگین با همچین خونواده بی وجدانی چیکار کنم ؟ 

داری اشتباه می کنی خوندم یکی از تاپیک هات رو 

اول زندگی همیشه به خاطر اختلاف نظر جرو بحث و دعوا هست 

کل کل می کنه اسی تو جوابشو نده 

خانوداده اش فضولن تو برات مهم نباشه وقتی تو سرک کشیدن با سیاست از جواب دادن طفره برو و کوتاه و مختصر جواب بدی کوتاه میان 

همسرت گزارش میده بزار بده مگه مهمه ؟!

اسی اشتباه نکن به خداااا زندگی های دیگه گل و بلبل نیست 

فقط شکل و ظاهر مشکلات هر زندگی فرق داره 

بشین سر زندگیت تا به جاهایی نرسیده که نشه درستش کرد 

از منی بشنو که یکبار طلاق گرفتم هرچند ازدواج دوباره داشتم ولی طلاق اخرین راه 

میشه درستش کرد

خدایا خودت پشت و پناهم باش

زنگ بزن به بهانه روز مادر برید بیرون باهم اشتی کنید 

اسی فکر می کنی کوچیک شدنه برای زندگی خودته اولا 

دوما این کوچیک شدن نیست  چون غریبه نیست که شوهرته 

اون غده تو کوتاه بیا البته اگه مسٱاله حادی نداره 

برید مشاوره نه برای طلاق برای حل شدن زندگیتون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داری اشتباه می کنی خوندم یکی از تاپیک هات رو  اول زندگی همیشه به خاطر اختلاف نظر جرو بحث و دعو ...

وقتی گزارش میده چیز پنهانی تو زندگیم نیست فقط کم مونده آمار دستشویی رفتنمم بده به خونوادش

زنگ بزن به بهانه روز مادر برید بیرون باهم اشتی کنید  اسی فکر می کنی کوچیک شدنه برای زندگی خودت ...

وقتی بازم حرف خودشو میزنه و میگه غلط کردم ولی بازم رو حرفای خودش میمونه زنگ بزنم که چی بشه یه بارم تو این هفته در خونه بابام نیومد منتظرن بدون هیچی من برگردم خونم 

وقتی گزارش میده چیز پنهانی تو زندگیم نیست فقط کم مونده آمار دستشویی رفتنمم بده به خونوادش

خرررررره دهنش لقه 

تو با سیاست می تونی ترکش بدی 

تازه سه ماهه عروسی کردی 

به خداااا با طلاق چیزی درست نمیشه 

ببین توی هر زمدگی با کوچکترین چیزی بخواهی طلاق بگیری که نمیشه 

ببین یکی دهنش لقه  یکی کار کن نیست 

یکی وابسته اس یکی خسیس بکی بد دل یکی پر حرف یکی سگ اخلاقه ولی همه ی این ها اخلاق های خوب دیگه هم دارن 

ببین همسرت نکات اخلاقی پر رنگی هم داره دیگه

وقتی بازم حرف خودشو میزنه و میگه غلط کردم ولی بازم رو حرفای خودش میمونه زنگ بزنم که چی بشه یه بارم ت ...

باشه زنگ نزن 

حرف طلاقم نیاررررر اسی 

بشین بلاخره میان 

بزرگتری داره بلاخره میان 

تو عاقل باش 

ببین من متوجه شدم همسرت هنوز پخته نشده 

خام 

به سن نیست پخته شدن 

تو باید صبوری کنی نه اینکه از خودت بگذری نه 

یعنی اینکه با سیاست مدیریت کن 

تو قهر کنی اونم قهر کنه که نشد رندگی این وسط از خدا بی خبر ها هم جولان بدن و خوشحال بشن حالا چه می دونم هر کی ممکنه باشه  

خرررررره دهنش لقه  تو با سیاست می تونی ترکش بدی  تازه سه ماهه عروسی کردی  به خدااا ...

دروغ گو دهن لق اینکه جلو من یه حرفی میزنه پشت من یه چیز دیگه وقتی پشتم نیست برام وقت نمیزاره کدومش اخلاق مثبت ؟ 

مامان شب دامادسلوم زنگ زده به من دستور میده لباس محلی بپوش به شوهرم گفتم گفت هرچی دوست داری بپوش اشکالی نداره اون برا خودش گفته لباس مجلسی پوشیدم رفتم اونجا همه فامیلش  سر و صدا که چرا محلی نپوشیدی 

اومدیم خونه میگه تو به مامانم بی احترامی کردی این بشر حرفش دوتا میشه مشکلی دوقطبی داره فکر کنم 

خدا نکنه  دلم می سوزه نمی خوام الکی زندگیش بپاشه

قربونت عزیزم ولی واقعا میترسم کوتاه بیام ایندفعه هم بعد مشکلاتم بیشتر شه چون می خوام ادامه تحصیل بدم و چون اینا فضولا و دخالت کن و هیچ کدوم هم تحصیلات دانشگاهی ندارن اختلافم بیشتر بشه باهاشون 

دروغ گو دهن لق اینکه جلو من یه حرفی میزنه پشت من یه چیز دیگه وقتی پشتم نیست برام وقت نمیزاره کدومش ا ...

اینارو میگم میشه حل کرد 

بازم خودت بهتر می دونی 

مثلا  اگه مراسمی بود که میدونی معمولا همه عروس ها توی اون مراسم محلی می پوشن شما تابو سکنی نمی کردی محلی برای چند ساعت می پوشیدی 

بعدا مراسم های دیگه لباس مجلسی می پوشیدی 

راحت میشه حل و فصلش کرد 

به شوهرت نگو خیلی چیزهارو  خودت جنع و جورش کن