اخلاق مادراتون چطوره؟ مامان من که امروز سرما خورده خوابیده اصلا هم حوصله نداره. کلا احساس میکنم هیچ راهی برای دریافت محبت ندارم از هیچ کس. شما هم اینجورین؟
وای مامانم انقد دیشب ناراحت بود...چون بابام هیچی نخریده بود..آبجیامم انگار ن انگار...فقط منو شوهرم خریده بودیم ک اونم نگفته بودم مامانم فک کردم منم یادم نیست...😂😂قشنگ یه دور همرو شست انداخت رو بند😂😂بعد منو نصیحت میکرد قبلش که اگ شوهرت کادو نخرید ب روش نیاری ارزش نداره دل همو بشکنید😂😂😂
/آرام باش روزی همه ما به پایان میرسیم» /!گفتم نباشم در جهان گر تو نباشی یارِ من... /متاهل و متعهد🫀/ درخواست دوستی نده👍🏻/روزی که بیام اینجا و ببینم نسل مردای نی نی سایت منقرض شده عید منه 🥳/ اگه حرفی زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نبودی ک بخوام جواب بدم پس بسوززز و پماد سوختگی بزن 😙♥️ / لطفا کارآگاه گجت ها و سلیطه ها و کسایی که دلشون از مادرشوهر پره ریپلای نزنن اعصاب ندارم🥰 /
من مامانم طلاق گرفتهذبعد بیست و هشت سال رفتم خونش هیچ محبتی ندیدم گ اشتمش کنار. زن بابامم در حد زن همسایه از زندگیم خبر داره و در حد زن همسایه سر کوچه ایی بهم توجه میکنه
زن باباست...... شبیه هوو. لعنت به تمام ساعتایی که فرق گذاشت..... به تمام لحظه هایی ک محبت مادر عقده ...
دقیقا مال من مثل یه سگ هار که از دور هم نمیشه نگاهش کنی پدرم هم نمیزاره بیاد یازنگ بزنه از عیدتاحالا بابام یه زنگی نزده به من شماره خودم گذاشته لیست سیاه قسم خوردم بمیره تشیع نرم
بچه بودم.. خیلی کوچیک.. هنوز یادمه وقتی زن بابام میبرم حمام به بهانه لباس پوشوندن برام چجوری تن خیس خوردمو نیشگون میگرفت... همیشه پیش خودم فکر میکردم چون تنم خیسه اینجوری دردم میاد. یه عذاب بود برام..... اما حالا هربار دخترمو براش لباس میپوشم هر بار هربار یادم میاد..... که بخاطر تن من نبود
پسرا کلا مغرور هستن به دل نگیرید اگه واقعا مادری کرده باشین لطفتون فراموش نمیکنه
عزیزم من پسرام خوبن فقط این عروس نمیذاره یعنی بد گمانه دوست نداره پسرم منو محبت کنه هرچی هم میگم این بچه بوده من حمام ش میکردم ولی متاسفانه درکش پایینه
دقیقا مال من مثل یه سگ هار که از دور هم نمیشه نگاهش کنی پدرم هم نمیزاره بیاد یازنگ بزنه از عیدتاحالا ...
من مدتی پیش صدای زن بابامو تصادفی ضبط کردم از خونشون رفته بودم بیرون. گوشیمو یادم رفته بود شب دیدم گوشیم نیست زنگ زدیم روش تا اونجا جامونده.. رفتم اوردمش تا اشتباها ضبط صوتم فعال کردم تو میانبر ها بود.. چون عادت دارم میرم دکتر پوستی جایی با اجازشون ضبط میکنم که یادم نره چیکار کنم. خلاصه صداش ضبط شده بود و حرفاش به بابام راجع به من چنان قلبمو هزار تیکه کرد که کمرم شکست....... و وافعا اونموقع بود معنی ضرب المثل و فهمیدم که میگه...... اگر میگویند کلمات وزن ندارند پس چطور کمر کسی با آن کلمات خم میشود... ـــ
بچه بودم.. خیلی کوچیک.. هنوز یادمه وقتی زن بابام میبرم حمام به بهانه لباس پوشوندن برام چجوری تن خیس ...
من کلاس پنجم بودم الان بامادرم ارتباط دارم ولی خیلی ازش ناراحتم چون خودش داد خواست طلاق داد وطلاق گرفت نمیتونم اصلا روز مادر بهش تبریک بگم باور میکنی شب وروزم خون گریه میکردم بخاطر وابستگی که به مادرم داشتم تاوقتی که ۱۶سالگی از دست زن بابا شوهر کردم وافسردگی داشتم دارو میخورم