بچه ها من از دعاهای نی نی سایت برای خاهرم معجزه دیدم
بیاید یک صدا برای بارون و برف دعاکنیم لطفا تو هرتاپیکی بنویسید خدایا ای روزی رسان دنیا آب رحمتتو نازل کن
خوندم گلم انشالاه ی حاجتت میرسی
حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
ممنونم یکی اذیتم میکرد گفتم بخشیدم ولی همچنان ..... آیا باید بخشید یا واگزار کرد ؟!
واگذارکن🙂
من واگذار کردم ب عدالت خدا 🙃
خدا با حق و عدالتش پاسخ میده مطمعن باش
حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
شما رو به قرآن دعا کنید خدا همه امورات زندگی من رو خودش به زودی درست کنه بد جایی دست بد آدمی گیر کرد ...
🥲بحق این روز عزیز بحق مادرمون خانم زهرا س،،،انشالاه درست میش
من ولی سر یک حرف که به او زدم حلالیت خواستم و او ولی خدا نمیشناسد !!!
ولی خدا ک اونو میشناسه!
خدا ک میبینه و شک نکن ک ی روز جواب میده هرگز حق رو زمین نمیمونه
آخه چه فایده وقتی من هم بشم لنگه اون آدم و دیر بشه
باورکن ذره ای ب حکمت خدا شک ندارم🙃توهم شک نکن بسپار ب خودش