2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حنا ....شامپو صمغ هفته ای دوبار.زیاد استفاده نکنی وزوزی میشه حتما شامپو بچه نرم کننده داره بزن.من ریزش دارم .حنای مشکی مالیدم وقرمز...

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

من مشاور پوست و مو هستم عزیزم.شما اول علت ریزش رو باید متوجه بشی و حلش کنی بعد شروع به درمان کنی.چون ...

استرس و درپی اون تغییر هورمونها .

علت شایع ریزش موی ما هستش .

و همون باعث ایجاد تغذیه نامناسب هم میشه .

یک علت دیگه شب بیداری های ماهم هست .و کار با موبایل .

خیلی ریزش مو داشتم .شدید

استرس و درپی اون تغییر هورمونها . علت شایع ریزش موی ما هستش . و همون باعث ایجاد تغذیه نامناسب هم م ...

درسته.همچنین بیماریهای تیروئید،کبدچرب،کم خونی هم میتونن باعث ریزش بشن.البته اول از هرچیزی ژنتیک باید بررسی بشه بعد بیماریها

حنای مشکی چیه؟ 

تو عطاری ها فقط میفروشند.

حنای یی که مو راسیاه میکنه بهش بگو حنای مشکی ایرانی بده .حنای هندی هم نه .حنای فله ای .من  هرماه یک بار میمالم .واسه یک روز کامل تو سرم بمونه .پیرودم میمالم.

شما حل کردیدریزش مو رو؟

بله .خیلی میریخت .خیلی زیاد .خواهرم شامپور عطاری میزنه .من پولم نمیرسه حنای مشکی و قرمز ماهی یک بار بمالم .ویتامینش حذف نشه .اب جوش میرزم .نصف روز حنا کامل دم کرد .واسه یک روز میمالم .با روسری کهنه موهام را محکم میبندم .تا یک روز .بعد میرم حمام .مال من استرسی و هورمونی شب بیداری تغذیه نامناسبه .هورمون از اینجا که ماهی دوبار پیرودی داشتم .مجبور شدم سویق عدس تا دو هفته بخورم تنظیم شد .الان ماهی یک باره.دکتر و ازمایش من نمیرم .هرچی گفتند نرفتم .