2789
عنوان

طلسم

124 بازدید | 9 پست

من هرچقدر پدر و مادرم میگفتن بهم که طلسم شدی میگفتم نگین ، اینطور نیست

امشب یه چیزی شد که مطمئن شدم آره درسته

حتی فهمیدم از کجا آب میخوره این قضیه

اما باز هم پیش خانوادم تایید نمی‌کنم چون می‌دونم بلند میشن میرن پیش یه آدم نادرست شیاد کثیف یا همون دعانویس های شیاد و بد ذات 

کاش یه آدم مومن و خداشناس بود که از این چیزا سر در بیاره 😞

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

طلسم حقیقت داره

می دونم حقیقت داره اما من همش می‌گفتم این همه آدم مشکل دارن همشون طلسم شدن؟ همین الانشم هم میگم اما اتفاقی که امشب افتاد باعث شد که شک کنم🤦🏻‍♀️

مگه چه علائمی داری؟ من اعتقاد ندارم چون میگم همه چی دست خداس نه بنده ی خدا که یه دعانویس باشه

همه چی دست خداست درست فکر میکنید💚

حتی تو این قضیه هم این برای من مشهوده و دارم قدرت خدا رو می‌بینم چون اگر اعتقاداتی نبود به شدت تو این قضیه آسیب می‌دیدم خیلی‌ وقت پیش

البته که امروزه چیزی رو که به عنوان سحر قبول دارن اکثرش خرافاته و ادعای چهارتا عجوزه اما طلسم برمیگرده به دوران حضرت سلیمان که اون دوران یهودی ها از شیاطین این رو آموختن و همینطور هم بینشون دست به دست شد 

البته همون این طلسم رو قبول نداشته باشی و ازش دور باشی بهتره خیلییی بار منفی داره منم اصلاً نمیزاشتن تو خونه حرفش رو بزنن 

سوره بقره زیادگوش کن پیش کسی نرو.چ اتفاقی افتاد؟منم بعضی وقتا فک میکنم چیزیم هس ولی میترسم پیش کسی ب ...

اصلاً این فکر رو نکن اصلاً

مال منم بر میگرده به اشتباه و جهالت خودم و اطرافیانم

من اگر چند سال پیش دین و اعتقاد سرم میشد الان درگیر نبودم منتها کسی نبود بهم بگه