2777
2789

من شغلم برنامه نویسی وبسایت هست و مستقل کار میکنم. فقط یه تیم کوچک دارم که برای تبلیغات و پیدا کردن مشتری کمکم میکنن. حالا شیوه درآمد من به اینصورته که مثلا چند ماه روی یه پروژه کار میکنم و در این مدت درآمدی ندارم. بعد که پروژه کامل تموم بشه و بذارمش برای فروش، اون موقع تازه پول دستم میرسه. گاهی شده مثلا پنج ماه متوالی هیچ درآمدی نداشتم. از اون طرف هم شده که در عرض یکماه خیلی درآمد خوبی داشتم و به اندازه دو سال جلو افتادم.

حالا بحثم الان روی عدد و رقمش نیست، شما فرض کنید از لحاظ میانگین خوبه. 

یک بدی که این مدل درآمد داره اینه که دقیقا نمیدونم پول بعدی که دستم میرسه چه موقع و چقدر خواهد بود در نتیجه نمیتونم روی درآمدم حساب کنم و برنامه ریزی برای آینده رو دشوار میکنه. بدی دومش اینه که هربار بعد مدتی یه دفعه یه پول نسبتا درشتی دستم میرسه و فراموش میکنم که این پول مال فقط این ماه نیست و من باید بدترین حالت رو در نظر بگیرم و فرض کنم این خرجی پنج ماه آینده منه و به اندازه خرج کنم.

حالا فعلا چون مجردم به مشکلی نخوردم ولی احساس میکنم با درآمد بی نظم شاید نشه تشکیل زندگی داد و یا شاید اصلا کسی قبول نکنه این شرایط رو.

الان چندین ساله شغلم همینه و تجربه پیدا کردم و راه و چاهش رو یاد گرفتم. شغلم رو دوست دارم و راضی هم هستم ولی چیزی بعنوان حقوق ماهانه معنی نداره برای من. من از تاریخ و مبلغ پول بعدی که قراره بدستم برسه بطور دقیق خبر ندارم. در سال حدودا سه یا چهار یا نهایتا پنج بار پول میرسه دستم و در این بین دیگه تقریبا درآمدی ندارم.

نظر شما چیه؟ حاضرید با کسی که درآمد منظم نداره ازدواج کنید؟

یک عدد مشهدی هستم!مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!

شما باید سرمایه گزاری کنید با درآمد تون ، که بتونید اون تایمی که درآمد ندارید از سود پول تون استفاده کنید 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که نه ، ولی این شغلی که دارین میتونه درامد ماهانه داشته باشه اگه تبلیغ کنین و به بقیه بصورت محدود نه تمام تجربیات خودتون ، آموزش بدین .

چقدر تایم ازتون میگیره ؟ میتونین به شغل دوم فکر کنین؟

.

شما باید سرمایه گزاری کنید با درآمد تون ، که بتونید اون تایمی که درآمد ندارید از سود پول تون استفاده ...

منظورتون سود بانکی هست؟

یک عدد مشهدی هستم!مجازات آدم خیانتکار این نیست که کسی به او اعتماد نمیکند، بلکه اینست که خودش دیگر نمی‌تواند به کسی اعتماد کند!

هیچ مشکلی نداره

من هم برنامه نویسی می کنم هم پروژه ای هم پشتیبانی و سئو

پروژه ای که خب معلوم نیست البته من سفارشی انجام میدم و پولم رو معمولا سه قسطه میگیرم

ولی پشتیبانی و سئو رو هر ماه میگیرم

بهتره اون زمان که پول خوبی دستتون میاد تبدیل به دلار کنید و هر وقت واقعا نیاز داشتید چنج کنید. تو زندگی مشترک هم مشکلی پیش نمیاد حداقل نسبت به مجردی مشکلاتش کمتره

منظورتون سود بانکی هست؟

نه صرفا بانکی 

میتوانید بخشی از درآمد تونو بدین به یکی باهاش کار کنه 

و سود رو بهتون هر ماه بده 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

حداکثر چندماه بدون درامدمیمونید ؟منظورم بیشترین تعدادماههای بدون درامدتون چقدره؟ 

حداکثرش پنج ماه بوده تا حالا. که یه پروژه کلی وقتمو گرفت و درآمدی هم ازش نداشتم مجبور شدم یه پروژه جدید از صفر شروع کنم و تا دومی به درآمد رسید پنج ماه جمعا طول کشید

بنظرم مدیریت و برنامه ریزی مالی با این شرایط یک کم سخت باشه. البته شاید من چون همسرم کارمند هستن به منظم بودن حقوق و تاریخش عادت کرده باشم. ولی خب شما میتونی با توجه به میانگین حقوقتون طی این سالها برنامه ریز ی کنی و به همسر آینده تون اطلاع بدی تا ایشون بتونه درست تصمیم بگیره. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
نه صرفا بانکی  میتوانید بخشی از درآمد تونو بدین به یکی باهاش کار کنه  و سود رو بهتون هر ...

آره چون سود بانکی که عملا از ارزش پولت برمیدارن هر ماه میدن به خودت!

اینی که شما میگی خوبه اگه فرد مطمئنی باشه و بشه روش حساب کرد.

حداکثرش پنج ماه بوده تا حالا. که یه پروژه کلی وقتمو گرفت و درآمدی هم ازش نداشتم مجبور شدم یه پروژه ج ...

خب اگه درامدروکه تقسیم میکنید به تعدادماههای سال  وبرای هرماه پول قابل قبولی که بتونید بدون کموکسری سرکنید بدستتون میاد پس مشکلی نیست    مثلا من اون پولی که میاددستتون اگر تقسیم بشه وبشه ماهی حداقل ۱۵تومن قبول میکنم 

ولی دمتون گرم رو حقوق همسراینده حساب بازنمیکنی  دنبال خانم شاغل نیستی که بهش تکیه کنی 👏  

آره چون سود بانکی که عملا از ارزش پولت برمیدارن هر ماه میدن به خودت! اینی که شما میگی خوبه اگه فرد ...

اره بانک دیگه به درد نمیخوره اونم تو این اوضاع که پول مون هر روز بی ارزشتر میشه 

میتونید به هر کی پول دادین دو برابر پول ازش چک و سفته بگیرید تا خیال تون راحت باشه 

و باهاش قرارداد محضری تنظیم کنید که سر ماه سود بهتون بده 

اونم حداقل مشخص کنید براش