2821
2789
عنوان

اپیلاسیون

174 بازدید | 19 پست

شبتون بخیر بچه ها

من میخوام امتحانی یبار برم اپیلاسیون...

فعلا نمیتونم لیزر کنم بخاطر مشکلات هورمونی تا درمان شم کامل

توصیه میکنید؟

درد قسمت بی.کینی تحمل پذیره؟

ممنون میشم تجربتونو بهم بگید

لطفا

لطفا 

اگر تاپیک رو میخونید جواب هم بدین😘😘

عادت های اتمی و اثر مرکب

من رفتم چندبار بله تقریباقابل تحمله،البته هرچی موها یکدست تر وبه اندازه مناسب برسن دردش کمتره

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
من رفتم چندبار بله تقریباقابل تحمله،البته هرچی موها یکدست تر وبه اندازه مناسب برسن دردش کمتره

یعنی موی بلند از کوتاه دردش کمتره؟

عادت های اتمی و اثر مرکب

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بستگی به اپلاسیون کارت داره.   یکی بود من قبلا میرفتم پیشش عاالی بود تمام بدن و به ۱۰ دقیقه مینداخت اینقد فرز بود و سریع کار میکرد که درد احساس نمیکردی.    یکبار دیگه ام یکجا رفتم یک ساااعت پدرمو درآورد از آخرم تمیز ننداخت

یعنی موی بلند از کوتاه دردش کمتره؟

بلندبلند که نباید باشه اما بله همون اندازه که نیازه باشه دردش کمتره چون واسه خودم پیش اومده میگم

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
بستگی به اپلاسیون کارت داره.   یکی بود من قبلا میرفتم پیشش عاالی بود تمام بدن و به ۱۰ دقیقه مین ...

ممنون عزیزم

تمیزی خیلی مهمه برام ولی از درد اونقسمت خیلی میترسم

چقد طول میکشه تا لازم شه باز برم؟

عادت های اتمی و اثر مرکب
بلندبلند که نباید باشه اما بله همون اندازه که نیازه باشه دردش کمتره چون واسه خودم پیش اومده میگم

ممنون از راهنماییتون😍❤❤❤

عادت های اتمی و اثر مرکب
عزیزم منم مشکل هورمونی دارم تنبلی تخمدان  ولی لیزرمو رفتم  اپلاسیون فقط باعث موی زیر ...

اخه از دکتر شنیدم احتمال برگشت مو خیلی زیاده تو پلی کیستیکا

عادت های اتمی و اثر مرکب
رفتم دکتر زنان چند تا از خانومایی که تو مطب بودن زگیل تناسی داشتن دوتاشونم با اپلاسیون بهش مبتلا شد ...

وای

منصرفم کردی با همین حرف

عادت های اتمی و اثر مرکب
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز