2777
عنوان

برای مهمونیم

283 بازدید | 24 پست

سلام دوستا

خانوادم رو دعوت کردم ببینید چیزی کم و کسر نداره؟

غذا جوجه و کباب و سوپ شیر و کشک بادمجون

سالاد کاهو و ماست و خیار با تزئین گردو و نعنا ، سبزی خوردن

ژله بستنی دو رنگ توی ظرفای تک نفره و کرم کارامل 

دوغ و نوشابه و دلستر 

میوه  و شیرینی خشک (تخمه و آجیلم شاید بزارم)

نوشیدنیم ک چای عطری با هل و دارچین

حس میکنم کمه یا کافیه؟

ب نظرتون برنج رو خودم بزارم یا قابلمه بدم با جوجه کبابم بیارن؟

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

چای با عطر هل و دارچین؟؟

آپشن ب حساب میاد

خب بگو چایی دیگ خخخخ

ن عالیه نوش جون

خوش بکذره بهتون گلم

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم ی سالاد ماکارانیم بزار

خودم ک عاشقشم

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
چای با عطر هل و دارچین؟؟ آپشن ب حساب میاد خب بگو چایی دیگ خخخخ ن عالیه نوش جون خوش بکذره بهتون گ ...

خیلی جاها چایشون عطر نداره 

ممنون عزیزم

کاش کنار غذاهات بجای کشک بادمجون یه قیمه یاقورمه سبزی یافسنجون بذاری 

خودمم حس میکنم سفره خالیه.همون قرمه سبزی بهتره.

خیلی جاها چایشون عطر نداره  ممنون عزیزم

خب ما ب شخصه اصلا از چایی ک عطر داشته باشه خوشمون نمیاد

طعم گس چایی رو میپسندیم

در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.
خب ما ب شخصه اصلا از چایی ک عطر داشته باشه خوشمون نمیاد طعم گس چایی رو میپسندیم

ما هم همینطور عادت نداریم.شیر قهوه توی نظرم بود ولی فنجونام کافی نیس