2777
2789

منم یه دونه واقععععی میخوام 🥺

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه دونه واقععععی میخوام 🥺

منم کاش یکی بیاد فقط بم بگه برمیگرده یا نه💔بسکه این چنروز گریه کردمو غصه خوردم دیه حال ناراحتیم ندارم

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

نا مشخص

سید دلتنگمه؟؟؟؟

دلم بارون می‌خواد ، آروم بیاد ، بریزه رو سرمون خیس شیم☔️🦋باید کسی آرام در گوشم بگوید ؛خیلی به رویاهای خود نزدیک هستی طاقت بیاور ، هیچ تا مقصد نمانده..خورشید می ‌تابد ، اگر تاریک هستی 🍀🌱
منم کاش یکی بیاد فقط بم بگه برمیگرده یا نه💔بسکه این چنروز گریه کردمو غصه خوردم دیه حال ناراحتیم ندا ...

الهی عزیزدلم‌.انشالله که برگرده و لبخند به لبت بیاد غصه نخور 🥺⚘❣

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

نا مشخص

میشه لطفا جواب منم بدین ؟؟؟

میشه بگی چقد دیگه باعشقم ازدواج میکنیم ؟؟؟؟؟

اون چیزی که تو ذهنمه تاعید میشه ؟؟؟لطفا این دوتاسوالو هر چی حس کردی بگو