2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کتاب سه دقیقه در قیامت رو بخون دیگه میفهمی چی ب چیه در مورد تجریه ی نزدیک ب مرگه یکی از هموطنانمون ک ...

ممنووون لطف کردی

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود
ببخشید من جواب میدم ولی با توجه ب اطلاعات و کتابهایی ک در این زمینه خوندم بله ازشون استقبال میشه است ...

یعنی اذیتش میکنن؟

ببخشید من جواب میدم ولی با توجه ب اطلاعات و کتابهایی ک در این زمینه خوندم بله ازشون استقبال میشه است ...

وای بند دلم پاره شد💔😥یکی دو ماه پیش دختر داییم خودکشی کرد دختره بیست و چهار سالش بود تو مملکت غریب... یعنی خانوادمون دو بار مرگشو دیدن یبار وقتی اونجا گفتن فوت کرده یبار وقتی بعد یک ماه جنازش رسید ایران

اذیت کمه بگیم بقدری وحشتناکه که کلمه ای برای توصیفش نیست چون کسی که خودکشی کرده از خدا ناامید شده و ...

اخه چه رطی به خدا داره شاید طرف از زندگیش زده شده زندگی خودشه حق داره اخه

یعنی یجوری ترسوندیااا😂

البته یادمه زندایی دوستم قرص برنج خورده بود دوستم میگف تا لحظه اخرش میگف خدایا غلط کردم گوه خوردم ولی خب تهش مرد

اخه چه رطی به خدا داره شاید طرف از زندگیش زده شده زندگی خودشه حق داره اخه یعنی یجوری ترسوندیا ...

😑😑😑 جدی داری میگی یا واقعا نمیدونی؟ 

در سوره نساء خداوند متعال می فرماید: (یا اَیُّها الّذینَ آمَنُوا لا تَأکُلُوا اَموالکُم بَیْنکُم بِالْباطل اِلاّ اَنْ تَکُون تِجارَهً عَنْ تَراض مِنْکُم وَ لا تَقْتُلُوا اَنْفُسَکُم اِنّ الله کانَ بِکُم رَحیماً)[6] «ای کسانی که ایمان آورده اید اموال یکدیگر را به باطل (و از طرق نامشروع) نخورید. مگر اینکه تجارتی باشد که با رضایت شما انجام گیرد، و خودکشی نکنید خداوند نسبت به شما مهربان است.

در صحیفه ابی ولاد از امام صادق(ع) نقل شده است:

(مَنْ قَتَلَ نَفْسَهُ مُتَعَمداً فَهُوَ فی نارِ جَهَنَّم خالِداً فیها) «کسی که به طور عمدی دست به خودکشی بزند او همیشه در آتش جهنم خواهد بود