2777
2789
عنوان

مادرشوهر

310 بازدید | 8 پست

سلام .من ۱۱ ماه هست عقد کردم ولی مادرشوهرم تا الان هیچ کاری برام نکرده و خیلی ازش دلخورم و کارایی باهام کرده که ازش حرص دارم 

الان روز مادره دوس ندارم براش کادو بگیرم 

مادر خودم همه کار برای من و همسر کرده واقعا سنگ تمام گذاشته ولی مادرشوهرم ن امشب ب همسرم گفتم فقط میخام فقط  برای مامان خودم کادو بگیرم گفت ن نمیشه باید برای  جفتشون بگیریم 

بنظرتون من حق ندارم همچین حرفی زدم ؟ 

شما جای من بودید چکار می‌کردید ؟

متاهل و متعهد💍♥️ سارا گلی هستم 🥰

معلومه که حق نداری چنین چیزی بگی ، مادرشوهرت برای پسر خودش زحمت کشیده ، حقشه یه کادو از پول پسرش براش خریده بشه .

با شما خوب نیست و بد رفتاری کرده به جای خود ، مادر بودنش هم به جای خود

جواب ابلهان خاموشیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نباید این حرفو میزدید چون به هر حال مادرشه اینکه شما از مادرشوهرتون راضی نیستین دلیل نمیشه پسرش مثل شما فکر کنه 

♥️ جانیمسان ♥️ میگن هیچ عشقی تو دنیا ، مثل عشق اولی نیست😔 میگذره یه عمری اما ، از خیالت رفتنی نیست ...🥺 

چون اول راهی براش بگیر و ببر ولی اگر مثل مادر شوهر من که هر سال کادو من رو با اکراه قبول میکرد دیگه خود شوهرت براش نخواهد گرفت الان بعد دوازده سال حدود پنج سالی هست هیچی شوهرم نمیخره براش حتی اگر من بگم بگیر