2777
2789
عنوان

ایا این رفتار زن برادرم عادیه؟

523 بازدید | 11 پست

بچه ها سلام من یه زن برادر دارم ک از وقتی ازدواج کردن باهم خیلی ازمون سوال میکنه همش میگه فلانی رفت مکه چی آورد برات خاهرشوهرت چی کادو داد نه تنها من از بقیه اقواممون هم همین سوالارو میپرسه و همش سوال میپرسه ک بنظرم الکیه یه بار پرسید حقوق همسرت چقدره منم چند باری جواب دادم و ب روم نیاوردم دیشب یه سوال تو همین باب پرسید منم نه با بی ادبی قاطع جوابشو دادم ک یعنی آره به تو مربوط نیس بنظرتون کار بدی انجام داده ام؟

خدایا همه اونایی که ارزوشو دارن خونه دار بشن بعدم من صاحب خونه شم🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر رفتار اون عادیه تا شما

خب من چرا؟ 

بنظرتون درسته یه نفر یا زن برادرتون همش بپرسه کی اومده خونت 

حقوقت چقدره 

و .... 

منم بدم میاد کسی سوال جوابم کنه..نه خودم اهل و سوال جوابمو فضولیم نه دوست دارم کسی باهام اینجوریباشه

منم هیچ وقت از کسی سوالی نمیپرسم اصلا کاری ب کار زن برادرمم ندارم ولی اون نه‌تنها از من بلکه از همه اقواممون میپرسه و چند نفر بهم گلایه کردن

خب من چرا؟  بنظرتون درسته یه نفر یا زن برادرتون همش بپرسه کی اومده خونت  حقوقت چقدره&nbs ...

آدم اینجوری زیاده عجیب نیست 

بعد زن همسایه که نیست فامیل هستین دیگه 

کارش درست نیست ولی اینکه من باشم عمرا روم بشه مستیم یا غیر مستقیم بگم فضولی نکن

منم هیچ وقت از کسی سوالی نمیپرسم اصلا کاری ب کار زن برادرمم ندارم ولی اون نه‌تنها از من بلکه از همه ...

جواب نده به نظرم یا علنا بهش بگو، من زیاد اهل سوال جواب نیستم چیزی که نیاز بدونم بگم خودم میگم نیازی به پرسش نیست

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
آدم اینجوری زیاده عجیب نیست  بعد زن همسایه که نیست فامیل هستین دیگه  کارش درست نیست ولی ...

من ب هیچ عنوان توهین یا بی ادبی نکردم 

حتی نگفتم ب تو مربوط نیست 

شاید من‌نخوام جواب بدم نباید بفهمه که درست نیست این همه سوال کردن

من خودم همچین رفتاری رو نمیپسندم ولی اطرافم دیدم واقعا دست خودشون نیس انگار مدلشون اینجوریه مثلا خالم همین جوریه عروسش چون نمیشناختش همش ناراحت میشد چرا  همش در همه چیز قیمتشو میپرسه درآمد همه رو میپرسه ولی واقعا خالم واسه همههه اینجوریه په فقط عروسش پیش یه آدم غریبه هم بشینه همین سوالا رو ازش میپرسه جز شخصیتش شده دیگه ما که میشناسیمش به دل نمیگیریم یجوری رد میشیم ازش

من خودم همچین رفتاری رو نمیپسندم ولی اطرافم دیدم واقعا دست خودشون نیس انگار مدلشون اینجوریه مثلا خال ...

اره جز رفتارشونخ انگار 

ولی خب چند بار‌پرسیده خیلی چیزای شخصی و خصوصی خب منم به رو میمونم بگم به توچه همه چی بینمون از بین میره