2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باید تا چهار سال تحت نظر باشن

سلام حالتون خوبه من همونم که همسرم سرطان روده استیج ۳ بودن.. میخواستم بپرسم شانس بهبودی براش چند درصده و اینکه بعد ۵ سال ریسک بیماری چطوره؟ ۳ لنف کنار روده درگیر  شده بود که دکتر  ۲۷ تا خارج کرده بود..

همسرم حدود نه ماه تحت درمان بود  آخرین چکاپ که داد اثری از توده یا درگیری اندامهای دیگه نبود

اگر معده به صورت کامل برداشته شده باشه، احتمال عود میاد پایین

و به قول دکتر ایروانی اون چیزی که براشون خطرناکتر و کشنده تره، سوتغذیه هست

وضعیت بیماری همسرتون چطوره؟؟؟ حال عمومی همسرتون خوب هست؟ همسر من هم سرطان معده داره. دو ماه هست که کل معده شون رو برداشتن. ولی سرحال نیست. وزنش از ۶۰ به ۴۳ رسیده. وقتی غذا می خوره دل درد میشه.۴ قاشق بیشتر نمی تونه بخوره. باید با فاصله و مقدار کم بخوره. همش روی تخت می خوابه.

وضعیت بیماری همسرتون چطوره؟؟؟ حال عمومی همسرتون خوب هست؟ همسر من هم سرطان معده داره. دو ماه هست که ک ...

سلام خداروشکر خیلی بهتره گهگاهی اگه پرخوری یا چیزایی که براش خوب نیست بخوره حالش کمی بد میشه

اگه همسرتون تحت درمان هست(شیمی درمانی وپرتو درمانی) کاملا طبیعیه بی‌حال باشن وبیشتر بخوابن

کل معده رو برداشتن؟؟ گرید بیماری همسرتون چنده؟

سه چهارم معده برداشتن

بعد از عمل دوباره پیشنهاد دادند که بقیه معده هم برداشته بشه همسرم قبول نکرد چون یکماه بیمارستان بستری بود خیلی ضعیف شده بود با رضایت خودش شیمی درمانی شد

الان حدود دوسال میگذره شکر خدا خوبه

تو این مریضی فقط وفقط باید روحیه داشته باشید 

مریض شما خدارو شکر شانس بیشتری دارند چون کل معده رو برداشتند نگران نباشید خدا خودش کمک میکنه