2777
2789
عزیزم میشه بهم بگی چرا شوهرم انقد نسبت به من شکاکه ؟  با این ک من کاری هم نمیکنم بهم اعتماد ند ...

انگار که اعتماد به نفس نداری ولی میتونی به این مشکلاتی که توی زندگیته غلبه کنی خودت انگار فعالیت زیاده یا میخای فعالیت داشته باشی بنظرم میتونی بایه سری از رفتار های خاصت یا اقدامی که برای غلبه به این مشکل انجام میدی این شکاکیو کم کم تو زندگیت کمرنگ البته که محیطتت آروم نیس اگر اطرافیانت کمکت کنند میتونه موثر تر باشع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه درباره ی من بگی  ممنونممم

احتیاط کن خیلی احتیاط کن انگار که داری یه فصل خیلی سختی شروع میکنی باید ازیه چیزی رها بشی یا رها کنی ولی بدون بعد زمستون بهاره انشالله که همه چیز درست میشه 

احتیاط کن خیلی احتیاط کن انگار که داری یه فصل خیلی سختی شروع میکنی باید ازیه چیزی رها بشی یا رها کنی ...

منم بگو 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

احتیاط کن خیلی احتیاط کن انگار که داری یه فصل خیلی سختی شروع میکنی باید ازیه چیزی رها بشی یا رها کنی ...

درسته دارم دیونه میشم ازبس منتظر عملی که دارم که همش کنسل میکنن خسته شدم 

از یه طرف دانشگاه بهمن میخام ثبت نام کنم خانوادم میگن اول عمل بعد هی تهدید میکنن نمیزاریم بری دانشگاه اگرم داداشم بفهمه مخام دانشگا برم دعواها داریم

میشه بگی چرا دنبال کار میرم جایی نمیگیرن منو 

ممنون ببخشید اقه زیاد شد

ميشهه لطف کنی جواب منم بدی 

چه حسی بهم داره ؟ از نظرش چطور دختری هستم ؟ دیروز دیدمش حسش چی بود ؟

ممنونم 💙💙

درسته دارم دیونه میشم ازبس منتظر عملی که دارم که همش کنسل میکنن خسته شدم  از یه طرف دانشگاه به ...

ببین انگار تو کاری که. میخای شروع کنی خوب جا نیوفتادی باید استعداد هاتو نشون بدی و تو محیط اطراف خودت اول جستجو کنی که چه جمعی یا چه کاری میتونه بهت کمک کنه همونطور ک گفتی یه مشکل خانوادگی جدی هم برات افتاده