2777
2789
عنوان

از دست شوهرم کفری شدم 😡😡😡😡

562 بازدید | 30 پست

من فکر میکردم الان که پول اومده دستش میبره برام طلا میخره😭 

دیدم خبری نشد تلفن زدم بهش گفتم امشب میریم خونه مامانت یا فردا بعد گفت اوه اوه باید کادو بخرم خم مامانم هم مامانت 🥺🥺🥺🥺 نیم یاعت حرف زدیم همش همین رو گفت 

آخرش که خواستم قطع کنم گفتم یه نگاه به تقویم بنداز روز زن و روز مادره بعدشم زن مهمتره گفت خوب پول میریزم تو برو خرید هم برا مامانا کادو بخر هم برا خودت🙃🙃🙃 چیکارش کنم من آخه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدای من چی میشد یکم توقعمونو میاوردیم پایین ما زنا

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون
هیچ کار ، تشکر کن ازش که شعور داره برای مادر شما هم میگه کادو میخره. با زبون خوش بیارش توی راه  ...

اخه پارسالم رفت برا مامانش ساعت اصل خرید بعد هیچی به من نگفت گفتم روز زنم بودها فرداش پول داد برم طلا بگیرم

من که ترجیح میدم بهم پول بده و کادویی که دوست ندارم برام نگیره 

پس به نفعته پولو بگیر برو به سلیقه خودت هر چی میخوای بگیر 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
کادو وقتی ارزش داره که با میل و خواسته طرف باشه حالا هرکی میخواد باشه چه همسر چه کس دیگه ای زوری درخ ...

درست بخون ناراحتی منم از همینه که به میل خودش تبریک هم نمیگه فقط به مادرش تبریک میگه