2777
2789
عنوان

نشخوار فکری

144 بازدید | 7 پست

متاسفانه متوجه شدم دچار نشخوار فکری هستم و باعث شده افسردگی بگیرم . و کمال گرا هم هستم 

کسی تا تجربه داشته؟

این مشاوره هایی که تلفنی مشاوره میدن کارشون چطوره؟؟ هزینشون چطوره ؟ 

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه

مشاوره حضوری بهتره من اینطور بودم گفتن باشگاه برو اهنگ شاد گوش کن اما کار ساز نبود چون بچه کوچیک هم داشتم نمیشد یک ماه هم دارو خوردم اما ادامه ندادم اما از وقتی ک نماز شروع کردم ب خوندن خداروشکر قلبم ارام شده انشالله شما هم خوب میشید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم فکروخیال زیاد میکنم  نشخار فکری چجوریع؟

هر مسئله‌ کوچیک رو آدم بزرگه میکنه و تو ذهنش زیاد بهش فکر میکنه. واقعا خستم کرده باعث شده تمام روز ذهنم مشغول افکارم بیهوده ام بشه . همه کارام موندن ولی حال انجام هیچ کدوم رو ندارم 

مشاوره حضوری بهتره من اینطور بودم گفتن باشگاه برو اهنگ شاد گوش کن اما کار ساز نبود چون بچه کوچیک هم ...

ممنون عزیزم خدا خودش کمکم کنه واقعا بهترین روزهای زندگیم دارن هدر میرن . ریشه اش هم مطمئنم برمیگرده به کودکیم😔 

منم تا حدودی دارم میخوام رفعش کنم.فعلا میخوام روی کم کردن افکار منفیم تمرکز کنم

امیدوارم خدا جوری تو خوش بختی غرقتون کنه ....که هیج راه نجاتی نداشته باشین😁عاشق رمان های تاریخیم مثل سرابی در مه(که اگه سرچش کنید میتونید رایگان بخونید) و سه جلدی سرگذشت آب و آتش نوشته بهار برادران(میتونید از طاقچه و کتابراه بخرید)
ممنون عزیزم خدا خودش کمکم کنه واقعا بهترین روزهای زندگیم دارن هدر میرن . ریشه اش هم مطمئنم برمیگرده ...

منم همینطورم گلم توام نماز خوندن رو امتحان کن بدون هزینه تازه برا اخرتت هم خوبه چهل روز بین خودت و خدات پیان ببند ک نماز بخونی اگ یات میره ساعت بذار سر وقت بخون سریع عادت میکنی منکه خداروهزار مرتبه خیلی بهتر شدم تازه من عصبی هم بودم با بچم هم همش دعوا میکردم و دادو بیداد اما خدا خیلی کمکم کرد

منم همینطورم گلم توام نماز خوندن رو امتحان کن بدون هزینه تازه برا اخرتت هم خوبه چهل روز بین خودت و خ ...

خداروشکر . قطعا خدا بهترین درمانه 🩵