2821
2789
عنوان

مادری ک نیستم

169 بازدید | 9 پست

مادر فقط آن زنی نیست که هر روز صبح با صدای دردانه اش بیدار میشود...من هم مادرم ..منی که هر شب تا صبح خواب تورا میبینم...دلم نمیخواهد هرگز صبح شود ..وقتی در خواب تورا در آغوش میبینم دلم میلرزد.....حتی در خواب هم میدانم که ندارمت.....ولی دلم برایت میلرزد.....صبح که بیدار میشوم لبخند بر لب دارم چون روی ماه تورا دیده ام....چون تو در آغوشم بوده ای...چون بوی تنت را به ریه هایم کشیده ام....حتی در خواب و برای یک لحظه....آری من هم مادرم....مادر فرزنده نیامده ام...مادر فرزنده نداشته ام....مادر فرزنده در خواب دیده ام.....مادره تویی که برای داشتنت روزهای زیبای جوانیم را در مطب دکترها و بیمارستانها گذرانده ام....مادره تویی که برای داشتنت مشت مشت قرص میخورم و صدها آمپول میزنم...منی که تمام تنم از مرحمت آمپولهای گران قیمتی که میزنم و تمام قلبم از بی اثری درمانها و تمام دلم از زخم زبانها  کبوووود است.............منو امثال من مادرتر از هر مادری هستیم......مادرانی زجر کشیده.....مادرانی که ثانیه به ثانیه روزهایمان رابا حسرت داشتن دلبندمان میگذرانیم....که با دیدن یک کفش نوزادی پشت ویترین مغازه ها دلمان میلرزد وپر میشود از غصه....پر میشود از حسرت دیدن تو با این کفشها و تاتی کردنت.....آری من هم مادرم فقط تورا ندارم عزیزکم....فقط در رویاهایم برایت مادرانگی میکنم...............

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
چند ساله منتظری؟ چند سالته؟

پنج سال

۳۰ سال

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم توکلتون بخدا باشه

توکل بخودش جز خودش کسیو نداریم

توکل بخودش جز خودش کسیو نداریم

ان شالله روز مادر سال دیگه بچت بغلت باشه🥰

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷🪷

ان شالله روز مادر سال دیگه بچت بغلت باشه🥰

انشالله❤️

به نظر من گاهی ا م باید رها کنه

امروز روز زن هم هست 

منم مادر نیستم خب قسمت نبوده تا الان 

چرا باید غصه بخورم یا بهونه بتراشم برای خودم ک منم مادرم...تا وقتی رها نکنیم این حال رو بجه دار هم نمیشیم چون روح ما مانع میشه

سلام جانم! 🧡.. میشه نگران نباشی!.. میشه خودتو اذیت نکنی و غصه نخوری!.. فندقت راضی نیستا❤️.. خودش میدونه کِی بیاد تو دلت💚.. از اونور خداش میدونه کِی بصلاحشه که بیاد💜.. تو فقط ناراحت نباش.. میگذره این روزام💛.. خدا خیلی بزرگه هاااا.. خیییلی.. منکه دوس دارم برات نذر صلوات کنم🍓🦋.. خدارو چه دیدی؟.. شاید شد😍💖.. بنظرم که قراره خدا خیلی خوشحالت کنه🍒🧡.. به قدرتش.. به حکمتش ایمان بیار💛.. اونکه از مادر مهربون تره!.. چرا باید بدون هیچ ذهنیت و برنامه ای تو رو منتظر بذاره ها؟ ❤️.. جانِ دل.. تمومِ این سختیا و مشکلات یه راه جبرانی داره دیگه مگه نه! 😍🌱.. پس مطمئن باش که روزای خوب تو ام میرسه🧸💜.. من به خدا ایمان دارم🧡

اگه حاجت روا شدی بهم بگو.. بعد از خدا از امام علی و حضرت ام البنین خواسته دلتو خواستم.. 🍓💛

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
سلام جانم! 🧡.. میشه نگران نباشی!.. میشه خودتو اذیت نکنی و غصه نخوری!.. فندقت راضی نیستا❤️.. خودش می ...

قربونت بشم 

انشالله خدا از دهنت بشنوه😭😭

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز