یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان گیاهخوار💚 intjفمینیست💜 عاشق علم ونجوم👩🏻🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه:) من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنمروزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:) this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ... 🥀🥀🥀🥀💔💔 پرنده ای کهــ رفت بگذارد برود....💔 هوای سرد بهانهــ است .... هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
ای داد بیداد سه روز پیش تازه مادشوهرم فهمید من با وجودیکه عروس اولشم از جاریم کوچیکترم😭😭😭😭😭آخه اون قدش کوتاست
حالا از کجا فهمید اینکه گفت چرا یه تار موی سفید نداری تو ولی فلانی داره گفتم چون اون از من ۴سال بزرگتره😕😕😕😕😕حالا من ۳۶سالمه ودرشت اندام وقد بلندم اون قدکوتاه وریز
ن بابا مهم نیست من ۲۳ سالمه وقتی موهام بلوند باشه میگن ۲۳ الی ۲۲ولی مشگی باشه میگن ۲۰ میخوره
نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈⬛لُرم💪💪💪❤️🔥❤️🔥❤️🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879
یجا شنیدم که یکی میگفت کسایی که دوست دارن سنشون رو مردم کمتر بگن یا همیشه سنشون رو پنهان می کنن چون هیچ دستاوردی تو زندگیمون نداشتن، ولی اونی که راحت سنش رو میگه و مشکلی نداره نشون میده از تمام سال های سنش استفاده کرده، مثلاً بیست و پنج سالشه ماشین خریده یا خونه خریده تازه خوشحالم هست از سنش, ولی اونی که هیچ کاری نکرده همیشه دنبال کمتر نشون دادن یا مخفی کردن سنشه....
خودم را در آغوش گرفته ام، نه چندان با لطافت، نه چندان با محبت، اما ..... وفادار، ....وفادار
همیشه کمتر میگن میخوره چون تقریبا ریز نقش هم هستم...مثلا یکی ۸ سال ازم کوچیکتر بود بعد گفت من فکر کردم شما همسن خودم هستی....خیلی خیلی برام پیش اومده که خیلی ها بگن از نزدیکان و آشناها تا غریبه