2777
2789
عنوان

خانمای ساکن مازندران بیاین

92 بازدید | 12 پست

دوستان من مشهدی هستم  از اول عمرم اینجا بودم 

یمدت خیلی تو این فکرم که بریم شمال برای زندگی اب و وهوای شمال و خیلس دوست دارم  به شوهرم خیلی گفتم دیگ ایشون هم کم کم داره راضی میشه قصد داریم بریم منطقه جنگلی چمستان خونه بخریم و زندگی کنیم شرایط زندگی و شغل  توی این منطقه چطور هست مردمش چطورن کسی هست به من مشاوره خوب بده 

چمستان طرفای نوره

ما اون سمت نیستیم 

ولی سوادکوه خیلی خوبه همه جوره بپ

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چمستان طرفای نوره ما اون سمت نیستیم  ولی سوادکوه خیلی خوبه همه جوره بپ

از نظر شغلی همسرم میتونه اونجا کار خوب پیدا کنه دیگ تو مشهد کار اصلیشون پخش گوشته  

چمستان طرفای نوره ما اون سمت نیستیم  ولی سوادکوه خیلی خوبه همه جوره بپ

سواد کوه ک امکانات خاصی نداره

هرچی میخوان باید برن قائم شهر ساری 

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

از نظر شغلی همسرم میتونه اونجا کار خوب پیدا کنه دیگ تو مشهد کار اصلیشون پخش گوشته  

اها

اونجا رفتم خوبه در کل

من عاشق مازندرانم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

سواد کوه ک امکانات خاصی نداره هرچی میخوان باید برن قائم شهر ساری 

ماهم میریم قائمشهر

ولی عاشق سوادکوهم‌

آروم و قشنگه

سواد کوه کحاست ما میخوایم بریم چمستان

سواد کوه یه شهره 

که شامل سه تا شهرستان زیراب، پل سفید و شیرگاهه 

تا تهران ۳ساعت راهه و با قائم شهر هم مرزه

البته من نه مازندران ساکنم و نه اونجایی هستم ولی بنا به دوستان و تحقیقاتم خیلی خوب اطلاعات دارم راجب این استان.

یکی از دوستام هم آمل هستن، اگه سوالی خاصی راجب چمستان دارین، بگین مستقیم ازشون بپرسم بهتون بگم

خانم مشاور😍خودتو زندگی کن🎀 کرم کتاب ترین دختری که مییشناسم خودمم😌 نگفته‌ها رو میشه گفت. ولی گفته‌ها رو نمیشه پس گرفت. مراقب حرفامون به آدما باشیم. خدایا شکرت برای بودنت:)

سواد کوه یه شهره  که شامل سه تا شهرستان زیراب، پل سفید و شیرگاهه  تا تهران ۳ساعت راهه و ...

درباره مردم و شغل و شرایط زندگی و مدرسه و مسجد  فرهنگ مردم  اونجا اگ میشه بپرسید 

سواد کوه کحاست ما میخوایم بریم چمستان

ما شیر گاه هستیم همون جا که پایتخت۲ توش فیلمبرداری شد امکانت همه چی داره مدرسه فقط از لحاظ کار نمیدونم چون ما برای تفریح میریم 

میِشه‌بارها‌بَخشید،‌ولی‌دیگه‌اعِتماد‌نکرد...!🖤