2777
2789

منظورم اینه که باید تغییرو از خودمون شروع کنیم  

خب ازمون انرژی مثبت بگیرن بعد کارایی مث کتاب خوندن و این داستانا که سطح فهم و درک مون بالا بره و خلاصه بهترین ورژن خودمون به عنوان یه خانوم مستقل و خودساخته باشیم حتی یه مادر خوب نظرتون چیه ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم خوب بودن نسبیه یعنی ممکنه یه چیزی برای من بهترین باشه و از نظر کس دیگه بدترین بنظر من آدم بایدد فقط دنبال حال خوب خودش باشه و لذت بردن از زندگیش بدون توجه به کسی که حالا میخواد چی فکر کنه راجبم ولیی مهم ترین چیز تو این مسیر این که علاوه بر حال خوب خودمون هواسومون باشه دل کسی و نشکونیم:)

البته نظر منه هاا 

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤

باید آزارمون به طبیعت و مردم و...نرسه.

اگه برای کسی مفید نیستیم لااقل مضر نباشیم.و آرامش هیچ موجودی رو بهم نزنیم.

حضورمون مفید باشه. همیشه در حال یادگیری چیزای جدید باشیم.

و در همه حال فکر کنیم یک کسی مراقب ما هست و مارو چک می‌کنه.یعنی حتی وقتی هم کسی نمی‌بینه ، ما خوب باشیم.

کسایی که می‌خوان ختم سریع قرآن انجام بدهند از روخوانی تحدیر استفاده کنن.یا برنامه رو خوانی قرآن تحدیر نصب کنن.
آره خب واقعا کار خاصی نمیکنم ولی دارم تلاش میکنم اخلاقم یهتر باشه کسیو نرنجونم کتاب بخونم باشگاه برم ...

اگاهی توی روابط و نمیدونم ولی بنظرم خوندن کتابای مولانا و فکر کردن عمیق راجبش ادم کلا یه در جدیدی توی زندگیش باز میشه 

مثلا یه بیت و که میخونی بشینی تحلیلت و ازش بنویسی بنظرم با هر بیتش میشه به اندازه صد سال تجربه ی زندگی درس بگیریم

میشه برای بهم رسیدنمون یه صلوات مهمونم کنین😢لطفا با دلای پاکتون برای باهم بودنمون دعا کنین...من به قدرت و بزرگی خدا ایمان دارم میدونم که میشه❤
آره عاشق شعر و اینجور چیزام کتاب ملت عشق منظورتونه؟

مثنوی یه  قسمتایی از مثنوی و خوندن یه سری پیجام تحلیل شعراشون و گذاشتن خیلیی خوب بودن