2777
2789
عنوان

بچه ها بنظرتون اگه

61 بازدید | 6 پست

با خواستگاری ک بهم خورده بخوام دوست بشم رابطه مون دوست دختر پسری بشه تا  وقتی ک خانواده هامون اروم بشن اشتباهه؟ پسر خوبی بود اما خانواده هامون ب توافق نرسیدن و لج کردن🥺🥺اما همدیگرو میخواستیم

اگه خانواده هاتون هیچ جوره راضی نمیشن اشتباهه چون فقط وابسته تر میشین

البته همه ی ما دستخط های متفاوتی داریم. دقیقا مثل اثر انگشت و دی ان ای، همین بهمون یادآوری می کنه که هرکسی منحصر به فرده. فکر و احساسمون رو باید بروز بدیم، چون متعلق به خودمونه:خاص و متمایز. من در مورد دنیا با تو هم نظر نیستم و هیچ عیبی هم نداره. قرار نیست فکر و احساس ما مثل هم باشه. ما گوسفند نیستیم. موافقت کردن با کسی سر چیزی یه انتخابه. همیشه این رو یادت باشه. زندگیت رو صرف این نکن که شبیه یکی دیگه بشی.تصمیم بگیر که میخوای چه جوری باشی و به همون ادم تبدیل شو.                  دیزی دارکر                      

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن .. اگه هر دو با هم صمیمی هستید اگه صمیمی نیستید و همه چی رسمی توسط خانواده ها پیش رفته , اشتباهه

ازطریق خانواده هامون اشتا شدبم ولی عاشق شدیم و رابطمون صمیمی بود