2777
2789
عنوان

بچه ها چطوری کیک یخچالی درست کنم

453 بازدید | 16 پست

برا بار اول می خوام با بیسکویت پتی بور ، شکر ، پودر کاکائو، کره، آرد، شیر

وانیل ندارم بدون وانیل میشه؟ 

بچه ها حالا بگیم چطوری باید درست کنم ک خوشمزه بشه دستور مرحله ب مرحله بدین ممنون

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست نکن بگیر بخواب زیر پتو هوا سرده

چرا زیر پتو؟کنار پروفایلت بیشتر میچسبه تو هوای سرد

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

۱ چهار قاشق نشاسته ذرت و چهار قاشق آرد سفید و چهار قاشق پودر کاکائو و دوازده قاشق شکر رو با یه لیوان شیر ولرم خوب مخلوط کن  بعد ۵ لیوان شیر بهش اضافه کن و روی شعله متوسط بزار و هم بزن تا به غلظت فرنی برسه بعد زیر گاز رو خاموش کن و اگه دوست داشتی یکم وانیل یکمی شکلات بهش اضافه کن.

۴ بسته بیسکوییت پتی بور که دوتاش ساده باشه دوتاش شکلاتی لازمه توی قالبت کیسه فریزر پهن کن و دورش رو بیسکوییت شکلاتی بچین بعد برای ردیف دوم به  یک طرف بیسکوییت های ساده از مواد سست بزن و به ردیف قبلی بچسبون و تا آخر همینجوری لایه به لایه بزار تا ظرفیت پر بشه آخر کار هم باقی مونده ی سست رو بریز روی بیسکوییت ها تا جاهای خالی پر بشه و به مدت ۷ ساعت بزار یخچال تا کامل خودشو بگیره و بعد برگردون 

این عکسشه که با خامه فرم گرفته تزیین کردم شما میتونی روش شکلات بیماری شده هم بریزی

نشاسته ذرت از کجا بگیرم؟

بعد اینکه بیسکویت شکلاتی منظورت همین بیسکویت پتی بور اما شکلاتی؟

خوشا جانی که جانانش تو باشی💞k💘
شما بگو دستور شو

پودر کیکو ک گرفتی طعم های مختلف داره،با ۳ تا تخم مرغ،یک لیوان روغن و یک لیوان شیر بریز تو هم زن تا خمیرش اماده بشه.کف قالبت رو روغن و کمی ارد بزن خمیرو بریز توش بزار تو فر(روی جلد پودر طرز پختو نوشته)

کیک ک اماده شد بزار خنک بشه و از قالب بیرون بیار،با توجه به قطرش چون نمیدونم قالبت چه اندازه ایه،با چاقوی مخصوص کیک بُری یا چیزی ک بتونی کیک رو بدون خرد شدن بِبُری،از وسط به ۲ یا ۳ لایه تقسیم کن،لایه هارو جدا بزار.خامه قنادی رو بریز تو هم زن و بزار خوب ورز بیاد انقدری که بتونی لایه های کیک رو باهاش پر کنی،یه کاردک بردار خامه رو بریز رو لایه ها و روی هم قرار بده.اخر سر هم با خامه قنادی خامه کشی کن روش و دور تا دور کیک رو با خامه بپوشون.لازم نیست حتما یک نواخت بشه، یه اَلَک بردار با پودر کاکاعو.

پودر رو بریز تو اَلَک و روی کیک رو که قبلا خامه کشیدی روش باهاش بپوشون و با میوه های دلخواهت تزعین کن.لای خامه میتونی گردو و موز هم بریزی.فیلینگت میشه خامه موز و گردو.

این جانِ اولی نبود که کندم🖤