2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مال من همه سیلوره ب نظرم سفید قشنگتره ،،اگ همه کوچیکات سیلوره خب اونم سیلور بگیر

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹
مال من همه سیلوره ب نظرم سفید قشنگتره ،،اگ همه کوچیکات سیلوره خب اونم سیلور بگیر

اره کوچیکهام سیلور.اون موفع مخلوط کن فیلیپس سیلور نداشتن منم سفید برداشتم الان میبینم همههه کوچیک ها سیلور جز این

اره کوچیکهام سیلور.اون موفع مخلوط کن فیلیپس سیلور نداشتن منم سفید برداشتم الان میبینم همههه کوچیک ها ...

خب ببین اگ عوض میکنه عوضش کن ،امیدوارم ب خوشی و سلامتی از تمام جهیزیت استفاده کنی🌹

میون جمعیت ...میون زائرا....صدات میزنم ...سلام "اما رضا"... سلام عشق من....سلام زندگی....تو آخرش منو ..از عشق میکشی......،،امیر المومنین ای شاه مردان ... دل ناشاد ما را شاد گردان🌹

من همه بزرگارو سفید خریدم چون مستاجر هستم یهو ی خونه گیرم میاد کابینت قهوه ای و بنظرم جالب نیس با سیلور و از اونجایی که آشپزخونه قلب خونه اس باید محیط روشن داشته باشه 

وسایل برقی کوچیک رو سیلور گرفتم چون دم دستم نیست زیاد و بیشتر تو کابینت دکور چون رنگشون بعد زرد میشه

ماکرو هم همون سیلور خریدم چون مال غذا یهو دست زرد چوبه ای خورد بهش دیگه پاک کردنش با خداس😐🤣

خدایا شکایت نمیکنم شاید حکمت کار تو این بود که طفلم از دست بدم سقط بشه 😔ولی خودت بعد برام جبران کن جاشو برام سبز کن 😍... خداجونم خودت حافظ همسرم و زندگیمون باش😍خداجونم به کار همسرم رزق روزی بده 💛این دعا رو تنها برای خودمون نه برای تموم مردم دنیا میخوام که هیچ مردی شرمنده زن بچه اش نشه 🌼💛 آمین