2777
2789

دوستان وسواس فکری شدید نسبت به پسر دو ساله ام دارم همیشه فکر میکنم اگه باهاش برم بیرون ازم میدزدنش میترسم اگه پیش مادرم بذارم و جایی چیزی بپره گلوش یا بلایی سرش بیاد  خیلی هراس دارم خیلی استرس دارم دارم داغون میشم.ترس از دست دادن دارم نکنه ازم بدزدنش نکنه خفه بشه نکنه چیزی بخوره دارویی بخوره...خیلی مراقبشم ولی ذهنم بیمار شده 

با افتخار کوردم هربژی کوردستاااااان اسمم ژینا به کردی یعنی زندگی

عزیزم وقتی تا این حد درگیرشی ، وقتشه بری تراپی و از کسی که حرفه ش اینه کمک بگیری

اینجا ماها نمیتونیم درست راهنماییت کنیم

توام قاتلی میدونی چرا؟                      چون روی قتل انسانهایی که برای حق طبیعیشون فریاد زدن ، سرپوش گذاشتی .     قطعا به اون دنیا اعتقاد داری دیگه....   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم پیررررر شدم

خدایا قشنگترین دعا عاقبت بخیریه خدایا عاقبت بخیرمون کن🤲خدایا دومین دعای قشنگ آرامشه نصیبمون کن🤲خدایا سومین دعای قشنگ انقد بهمون مادیات بده که دست روهیچ مرد ونامردی دراز نکنیم🤲خدایا قربون مرام ومعرفتت دستامونو ول نکن ومارو درشرایط سخت قرار نده🤲الهی آمین💌

منم سر پسرم که کوچیک بود همینجور بودم ، فککنم همش مربوط به وسواس فکری نیست

بخاطر اینه که پسر بچه ها خیلی سربه هوا و شیطونن و اگه مراقب نباشی واقعا از دست میرن

پسر خودم دوبار نزدیک بود با قند و شکلات تو گلوش خفه بشه

اینقدر ینی من به چشمم دنبال این بود که خودم سردرد میشدم

خ‌اهرم و زنداداشمم همینطور بودن

وسواس فکری شدید 

منم همین بودم 

بچم کوچیک بود میگفتم یکی میاد خونمون بچرو میدزده همه جا رو قفل میکردم 

نه فقط راجب بچم 

کلا 

ذهنم بیمار 

الان بچم ۷ سالشه و من با وجود هزار تا روان پزشک و دارو درمانی و  وانشناسی اصلا بهتر نشدم 

همچنان همونم 

فکرهام عوض میشه ولی هنوز هس 

الان راجب چیزهای دیگه فکر میکنم 

مرداد سیاه ۴۰۴ بابای جوونم پر کشید تو آسمونا و حالا من یه مرده متحرکم( کاربر نفس ۷ سال نودم که کاربری چهارده سالم بدون هیچ علتی تعلیق شد)

سلام عزیزم

خب  برو دکتر اگه شرایطشو نداری تحقیق کن دربارش پیج درمان  ها  مشکلتو رو تو اینستا دنبال کن پادکست گوش کن در این باره نمیدونم البته اگه هست پادکست به حرحال اروم بشی