2821
2789
عنوان

مادر شوهرم...

319 بازدید | 8 پست

خونواده شوهر من اصلا خواستگاریمم نیومدن ...بخاطر اینکه شوهرم قبلا ی ازدواج داشته و من گفتم نمیخوای پدر مادرم و کسی بفهمه .. حداقل تا عقد ...بعدش ک با شوهرم اشنا بشن کم کم بهشون میگم .. بماند ک مادر شوهرم از روز اول روی خوشی ب من نشون نمیداد و همش منفی بود باهام .. برادر شوهرمو ی بار دیدم  بار اول ک دیدمش یجوری باهام رفتار کرد ک گریم در اومد خواهر شوهرمم کلا ۱ بار دیدم و جواب سلامم بزور داد .. بعد روزی ک خواستگاریم بود  من نمیدونستم نمیخوان بیان ‌.‌ فک کنین خواهرم و دومادمون از شهر دیگه پاشدن اومدن تهران  برا خواستگاری .. از ۱ ماه قبل تاریخو مشخص کرده بودیم . شب خواستگاریم مادر شوهرم  دبرادر شوهرم گفته بودن ما یا نمیایم یا بیایم باااااید بگیم تو قبلا زن داشتی😐 ک شوهرمم باهاشون دعواش شده بود و  دیدم تنها اومد .. من ک شد بدترین شب زندگیم .. انقد استرس کشیدم و اعصابم خورد شد .. بعدش

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بعدش با همه اینا ک همچین منو خونوادمو قهوه ای کردن  همچنان ب شوهرم زنگ میزنن و جالبش اینه مادر شوهرم میخواد خونه بخره ‌‌‌... پول از شوهرم میخواد .. خیلی راحت.. حس میکنم شوهرم دروغ میگه بهم و میخواد پول زیادی بهشون بده ‌ ب من میگه ۳۰ تومن میدم ولی تلفنی شنیدم گفر۱۳۰ بعد ب مامانش گف چقد کم داری؟  اونم گف ۳۰۰ میلیون .. واقعا اگه خواست این پولو بده من دقیقا باید چ غلطی بکنم ؟؟؟؟؟؟؟ از حساب کتابشم سر در نمیارم ک  چقد پول داره چون کارش جوری نیس بشه حساباشو  کنترل کنی

اینکه درجریان باشن عاقلانه بوده بنظرم

این واقعا شخصی بود و انقد دخالت یعنی چی ؟ من فکر میکنم فقط دنبال بهونه بودن ک نیان ‌ چون فکر میکزرن اگه نیان منو ب شوهرم نمیدن 

وضعیت مالی همسرت چطوره؟

بد نیس خوبه .‌ ولی همچین پولدارم نیس بخواد اینطور بزل بخشش کنه . بعدش من بیشتر چون خواستگاریم نیومدن بدم میاد ک انگار ن انگار راحت پولشونم میگیرن 😐

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز