2777
2789
عنوان

حس میکنم تنهاترین ادم دنیا هستم

524 بازدید | 40 پست

بچه ها نه خواهری دارم نه دوست صمیمی،  هردوستی هم میاد تو زندگیم میخوام باهاش صمیمی بشم اونقدر خواهر و دوست و فامیل دورش هست که منو یادشون نمیاد،  دلم میخواد یکی باشه باهاش حرف بزنم دردودلکنم با هم بریم بازار ولی کسی رو ندارم حس میکنم اون دنیا هم حتی برم بهشت تنهام و کسی ذو ندارم😭😭😭😭خیلی خیلی حس بدیه که بچگیم و جوونیام داره با تنهایی سپری میشه کاش بمیرم زندگیم به چه درد میخوره وقتیکسی رو ندارم،  خونواده دارم داداش دارم ولی درک نمیکنن کلا فازشون باهام فرق داره مامانمم اصلا باهام جایی نمیاد بازار میخوام برم یا دکتر تنها دعاکنین بممیررررم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشتباه فکر میکنی منم اینجورم

ممن خیلی برونگرام هیچ امیدی ندارم هرچی سنم میره بالاتر بدتر حس تنهایی بدبختی میکنم اخه انقدر بدبخت که کسی نباشه باهاش دکتر یابازار بری یا تولد برات بگیرن

ممن خیلی برونگرام هیچ امیدی ندارم هرچی سنم میره بالاتر بدتر حس تنهایی بدبختی میکنم اخه انقدر بدبخت ک ...

برونگرا یا درونگرا؟ 

عشق، زد ضربه بمن،  اسموونا رو دودی کردم،  نگاهم رو ب ماه،  میچکه اشکم چرا،  د،  قلبم باید بی حس شه،  این زندگی پر درده

منم مثل توام 

بااین تفاوت ک حتی برادرومادر هم ندارم 

قدراونام بدون

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
ننه اونقدر سرگرمن بقیه یا مشکلی دارن سریع یکی و دارنکه کمکشون کنه ولی من نه

می دونی منم اینجوری ام تو سخت ترین روز های زندگی ام هستم ولی کسی رو  جز خدا رو ندارم هر دفعه به یکی امیدوار شدم گذاشت رفتم انگار خدا میخواد بگه ببین تی تی قوی  بیخود تلاش نکن جز من کسی رو نداری  چیکار کنم خب منم انسانم دلم می گیره خب منم دوست دارم بگردم دور دور برم چیکار کنم ندارم دوستی ندارم 

بیا نیمه پر لیوان رو بینیم ما می تونیم از این موقعیت برای موفیقت خودمون استفاده کنیم 

اینکه کسی رو نداریم با تموم این سختی  ها برسیم به هدفمون و تمرکز کنیم رو پیشرفت خودمون  خیلی قشنگه 

خیلی عادیه که انسان تو برهه ای از زندگیش ظاهرا تنها باشه 

گرچه من تا اونجایی که یادم میاد ظاهرا تنها بودم 

ناشکری نمیکنم ولی چیکار کنم برم دو دستی التماس کنم  تو رو خدا بیا برات  درد ودل کنم تو رو خدا منم انسانم و احساس دارم چیکار کنم نیستن کسی نیست به درک 

ترجیح میدم تنهایی موفق بشم تا غصه بخورم چرا کسی نیس بیخیال بابا خودت رو عشقه

:)
چقدر حس بدیه

خیلی 

مخصوصا وقتایی ک طعنه می‌شنوی از خانواده شوهر

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
می دونی منم اینجوری ام تو سخت ترین روز های زندگی ام هستم ولی کسی رو  جز خدا رو ندارم هر دفعه به ...

منم مثل توام،  ولی حسرت اینکه کسی نیست باهاش بریم بازار یا مثل بقیه جوونی نکردیم با دوستامون بازار و کافی شاپ و مسافرت نرفتیم حتی خیییلی کوچیک فقط ی بار،  ک حسرت نخوریم،  چرا وقتی مشکلی پیش میاد هیچ ادمی نیست باهام حرف بزنه دیروز تپش قلب شدید گرفته بودم داشتم کتاب میخوندم تحمل نکردم هی میخواستم حواسمو پرت کنم نشد تهش دراز کشیدم زدم زیر گریه حس کردم چقدر مظلومم که نه پول دکتر رو دارم نه کسی و دارم که باهاش حرف بزنم در مورد روزمرگیام، حتی دلم میخواد یه بار برام تولد بکیرن همه باشن یا جشن بگیرم بقیه رو داوت کنم ولی اینقدر ادمای دورم محدوده و با کسی صمیمی نیستم برنامه بریزم... بدیش اینه که میخوام برای خودم بگم چیز عادیه ولی زنداداشم و دوروریامو میبینم چقدررر خواهر صمیمی دارن حتی وقتی دورن یه سره بهم پیام میدن یا همه چیشون باهمه یا حتی خاله یا دخترخاله و دخترعمو و دوست،  ولی من چرا حتی یکیشونم ندارم چرا میخوام با یکی صمیمی بشم بگم بریم بازار و اینچیزا بااینکه وقتش ازاده ولی اینقدر ادم صمیمی دورش هست که نزدیکن بهش که منی که تازه میشناسن هیچ هستم، حتی بهشونم خوبی میکنم میذارن میرن،  از بچگی یادمه تنها بودم تنها بزرگ شدم انکار تو سرنوشتمه تنهایی همیشگی