2777
2789
عنوان

انقدر که ..

107 بازدید | 14 پست

انقدر که برای فرهنگیان دارن ثبت نام میکنن معلمی بعد من میبینم چقدررر رقیب دارم کم کم دارم نا امید میشم

باز دوباره گفتن میخوان شرط سنی و بردارن و سایت و باز کنن برای ثبتنام بعد دوباره کلییی رقیب دیگههه 

من میترسم از اون جهت که هنوز شروع نکردم و اگه بخونم  و از جهت دیگه یعنی میشه امسال قبول شد ؟؟؟ من کنکور تجربیم 🥲 هعی خدااااااااا شما فکر کن برای یک کنکور فرهنگیان نزدیک یک میلیون یا شاید هم بیشتر رقیب داری چجوری آخه موفق بشم تو ۳ ماه 😔

بهتره بجا این خیال بافیا و فکرای پوچ از فردا شروع کنی به خوندن 

خیلی محکم و جدی تلاش کنی تا به نتیجه برسی

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم وضعیتم همینه، حالا میخوای ۳ ماه بیکار بشینی چون فکر می‌کنی نمیشه؟ بخون، نشد حداقل میدونی تلاشش کردیییی

"اگر من بخشی از افسانه تو باشم، تو روزی به من باز خواهی گشت" 🐾🌌🌃🌆🏙️🔁

چرا عذاب وجدان مگه نمیخوای بخونی؟

قول دادم با فرهنگیان رفتن کمکی به خانواده برسونم. دارم میخونم ولی از بقیه عقبم...

هزینه کلاس رفتن نداشتم ولی ویدیو آموزشی دیدم درصد عربیم شده 50 الان 🥲

من بترکونم خودمو نهایتا 50/60 هزار بشه رتبه ام😔

که بین اون همه آدم من از آخر اولم

قول دادم با فرهنگیان رفتن کمکی به خانواده برسونم. دارم میخونم ولی از بقیه عقبم... هزینه کلاس رفتن ن ...

به نظره من اگه این درصدارو بتونی کسب کنی و معدلتم بالا بیاری میتونی رتبه ی خوبی بدست بیاری من که تجربیم چی ؟ من که هنوووز شروع نکردم چی؟ من که درصدام صفر و منفی هستن چی؟ برو خوشحال باش که از خیلیا جلویی 

به نظره من اگه این درصدارو بتونی کسب کنی و معدلتم بالا بیاری میتونی رتبه ی خوبی بدست بیاری من که تجر ...

والا چی بگم فلسفه و منطق و فنون هم کلاس میرم

برا ریاضی هنوز کاری نکردم...

بقیه هم خودم دارم میخونم درصد هر درسی بین همین 30/40/50/60 هست🥲

ان شاالله موفق میشی خواهرم از همین امروز شروع کن