2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمان سریع میگذره،، تصور کن چندسال دیگه ازدواج مجدد کردی و زندگی جدیدی داری،،مطمئنن روح ایشون هم بعد ...

ازدواج مجدد؟

دلم فقط و فقط اونو میخاد میخام بمیرم برم پیش خودش با خودش زندگی کنم باز😭😭😭😭

ازدواج مجدد؟ دلم فقط و فقط اونو میخاد میخام بمیرم برم پیش خودش با خودش زندگی کنم باز😭😭😭😭

!لابد چند سالیکه باهم بودین  همه ش هم تووی فضای گل و بلبل نبودین!!..

الان تووی حالتی هستی که فقط خوبی های زندگی مشترک یادت میاد،اگه به مسائل اختلافی گذشته فکر کنی میبینی خیلی رفتار نرمالی با هم نداشتین و اگه به فرض محال بازم با هم بودین،دوباره مسائل اختلافی بینتون شکرآب میکرد و مجبور بودین۵۰سال دیگه به زور همدیگه رو تحمل کنین..

فعلن باید خودت رو با شرایط جدید وفق بدی،تخیل گذشته کمکی بهت نمیکنه و شرایط الانت هم بیشتر به هم میریزه..

امیدوارم هم روح اون عزیز آروم بگیره و هم لحظات زندگی پیش روتون بهتر از گذشته رقم بخوره..🌺🙂

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌
!لابد چند سالیکه باهم بودین  همه ش هم تووی فضای گل و بلبل نبودین!!.. الان تووی حالتی هستی ک ...

نه نبودیم‌

ولی خاطره ها داره نابودم میکنه 

حس میکنم کنارمه ولی نیستتتتت😭😭😭😭

کاش بود هرجوری ک بود میزد میکشت ولی بود دلم تنگشه😭😭😭😭

نه نبودیم‌ ولی خاطره ها داره نابودم میکنه  حس میکنم کنارمه ولی نیستتتتت😭😭😭😭 کاش بود هرجو ...

خب،فعلن  ایشون نمیتونه به شما کمکی بکنه.

ولی شما میتونی با طلب بخشش و استغفار،حال اون دنیاش رو خوب کنی و وقتی هدیه معنویت بهش میرسه هم خودت هم او و هم خدا رو شاد میکنی.

هر وقت خاطراتش به ذهنت میاد،ذکر (بسم الله الرحمن الرحیم، ولاحول ولا قوة الا بالله العلی العظیم )رو ۷مرتبه بگو ،و بهش هدیه کن،هم خودت آروم تر میشی هم او....🙂🌺

گوشی اشتراکیه،گاهی آقا،گاهی خانوم🤌