2777
2789
عنوان

روز مادر

174 بازدید | 20 پست

بچه ها قبلا گفته بودم مامانم هم فرق میزاره بین من و خواهرم هم اینکه مناسب های ما نمیاد سر بزنه البته دوریم یکمی ۲ ساعت راهه ، بعد منم ۲ هفته پیش مریض شدم تشنج شوهرم زنگ زد که مامانم بیاد کمک گفته بود گربه خواهرم پیششه نمیتونه بیاد ، منم مادرشوهرم اومد کمکم 

حالا به نظرتون روز مادری بریم بهش سر بزنیم یا نه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امروز روز مادره؟

گاهی میام اینجا، کاربری دست دوستمم هست🌱   •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★    

من ‌کینه اییم

میگفتم گربه خواهرم بره بهش کادو بده

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

عزیزم اشکال نداره 

هرچی باشه مادره 

بخاطرخدا برو فقط همین 

سعی کن هرکاری میکنی بخاطرخداباشه اونوقت شاهد لبخندهداخواهی بود

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
 یعنی زنگم نمیزدی تبریک بگی؟

چرا زنگو ک میزدم اگه جات بودم ولی به موقعش گله هم میکردم

چون واقعا بهم بر میخوره 

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!