2777
2789
عنوان

بیان دردل کنیم

58 بازدید | 5 پست

ازچی  ناراحتی چی خوشحالتون میکته ؟؟

نمیدونم تاکی  روز گار قرار بدی کنه بهم نمیدونم با بدی بهم چی گیرش میاد ولی هر چی گیرش اید خوشش اید 

اما بغض من تموم نمیشع ناراحتیم تموم نمیشه کاش یه روز بگم خدا مرسی صدا شنیدی  مرسی که باور کردم 

مرسی که درکم کردی مرسی اینقدر خوبی 

کاش بشه یه روزی باخنده بگم دیدی شد🥺

گاهی وقتا آدم به جایی می‌رسه؛ که دیگه نه چیزی خوشحالش میکنه نه ناراحت؛ خنثی میشی نسبت به همه چی.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

دو روز پیش یه اتفاقی افتاد که زحمتهامو به باد داد یجورایی:)
الان حالم بهتره ولی خب بهش که فکر میکنم یکم بهم میریزم...احتمالا پروسه عوض کردن ماشینم طول بکشه...یه رزومه خوبی میشد برام اون کار که اونم هیچی...
سعی کردم خودمو جمع کنم حال خودمو خوب کنم...چیزی که خیلی خوشحالم میکنه اینه که خیلی زود دوباره بتونم یه موقعیت خوب گیر بیارم و ازش استفاده کنم...

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.