من دانشجو حقوقم ب شدت شیرین دوس داشتنی اینک مطالب جدید یاد میگیریم ی حس خیییلی قشنگی بهت میده رشته خیلی شیرین و دوس داشتنی جو کلاسش عاااالی یکم سخت هست ولی دوس داشتنی
اگه امضام رو خوندی یه صلوات بفرست به عشقم برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن خواهد بود
من دانشجو حقوقم ب شدت شیرین دوس داشتنی اینک مطالب جدید یاد میگیریم ی حس خیییلی قشنگی بهت میده ...
امضات💚
🙏🏻لطفا دعا کنید استخدام تامین اجتماعی بشم🙏🏻لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔
اگه امضام رو خوندی یه صلوات بفرست به عشقم برسم شایدخدا شنید🤍🌱 به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود❤️🥺 روزیی که به تو برسم قطعا زمین و آسمان از خوشحالی من به وجد می آیند و آن روز انقلاب جدیدی برای عشق و دوست داشتن خواهد بود
پیام نور هم غیر حضوریی نیست شرکت در کلاس ها اختیاریی میتونی شکرت کنی شما همه رو حداقل هفته ایی ۳ جلسه کلاس هست
ایشاله موفق باشی اره میدونم کلاسم هست اما تو روستاییم رفتوامد سخته برای همین میرم پیام نور ا ...
قاضی عزیزم