اگه منظورت سیستم ایمنی بدنش ضعیفه بنظرم جدا ازین آزمایشات ک پیش دکترش میبری حتما حتما حتما پیش ی طب سنتی هم ببر آزمایشاتشو تو برنامه انارستان دیدم ی بچه رو میش دکتر اکبری برده بودن از نوزادی و درمان شده بود
🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹 ❤ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا نگران نباش یکی از بستگان منم بچش مشکل نقص ایمنی داشت موسسه نقص ایمنی سپید خیلی بهشون کمک کردن از کسانی که هزینه ی درمان رو ندارن هم خیلی حمایت میکنن
اصلا نگران نباش بهت پیشنهاد میکنم به موسسه نقص ایمنی سپید مراجعه کنی یکی از بهترین ها در زمینه بیماری های نقص ایمنی هستن من توی جشنواره هاشون شرکت کردم و از نزدیک دیدم که پیگیر هستند واقعا خدا خیرشون بده
عزیزم اصلا نگران نباش موسسه نقص ایمنی سپید بهترین پزشک ها رو تو این زمینه دارن بچه دوست من هم بیماری نقص ایمنی داشت از زمانی که به موسسه مراجعه کرد دلسوزانه روند درمان رو پیگیری میکردن و بهترین پزشکان برای درمان در این انجمن فعالیت دارن
نگران نباش میتونی از مشاوره های پزشکان انجمن نقص ایمنی استفاده کنی این موسسه در روند درمان به صورت صبور و پیگیر کنارت هستن از بیمارانی که توانایی پرداخت هزینه های درمان ندارن حمایت میکنن
موسسه نقص ایمنی سپید در تلاش است تا با حمایتهای مالی، پزشکی و اجتماعی به بیماران مبتلا به نقص ایمنی کمک کند. برای اطلاعات بیشتر، میتوانید از طریق سایت، اپلیکیشن و صفحه اینستاگرام انجمن با این موسسه در ارتباط باشید و در صورت تمایل، به معرفی آن به دیگران بپردازید.