2777
2789

ژانومه حالا مدلش هم بستگی به خودت داره

من ایرانی گرفتم برای جهیزیه ک نو باشه ولی چون با ژانومه مامانم خیاطی یادگرفتم سختمه ازش استفاده کنم پول دستم بیاد میفروشمش ژانومه میگیرم

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

البته الان قیمت ژانومه ندارم ولی خالم چندماه پیش گرفته بود ۱۸ م

البته اونم یخورده گرون گرفته بود

کدوم شهری؟

🌹برای خوب شدن زندگی مشترکم صلواتی بفرستید🌹   ❤  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ژانومه حالا مدلش هم بستگی به خودت داره من ایرانی گرفتم برای جهیزیه ک نو باشه ولی چون با ژانومه ماما ...

ژانومه نوش چنده

از کجا بدونم چرخ سالمه کلاه سرم نزارن

ژانومه نوش چنده از کجا بدونم چرخ سالمه کلاه سرم نزارن

ژانومه دست دو ژاپنیه

نوشو دست ی سری ها دیدم ولی شبیه همین ایرانیاست بدنه پلاستیکی 

همون دست دوهاش بهتره بندنه فلزیه قطعات داخلیش هم فلزیه

ی سری مدلاش مثل ۸۱۳ ک از قدیم  بوده و هست طرفداراش زیاده و قیمتش بالاتره چون شناخته شده ست ولی مدلای جدیدترش بااینکه اتومات شده و امکاناتش بیشتر شده قیمتش ازین مدلش پایینتره

تهران بودی قیمت مناسبتر پیدامیکردی فکرکنم .

باید ازجای مطمئن بخری یا اینکه از آشنابخری یا ی خیاط ببری اونجا ک چرخ رو تحویل میدن امتحان میکنه اون چک کنه دوختش و...

ی نکته ی دیگه ک تو  چرخ باید بعد خریدش حواست باشه اینکه زبون چرختو بفهمی من باهمین ۸۱۳ انقدر درگیر بودم سر در نمیاوردم تااینکه هی کم کم بهم یاد داد مامانم ک زبونشو فهمیدم

حالا هر چرخی ک میخاد باشه

اطرافیانت چرخ ندارن؟

ی نکته ی دیگه ک تو  چرخ باید بعد خریدش حواست باشه اینکه زبون چرختو بفهمی من باهمین ۸۱۳ انقدر در ...

خواهشمندم سوالی بود در خدمتم