2777
2789
عنوان

ازمون رانندگی دارم بار سومه

96 بازدید | 13 پست

سلام من بار اول چون فکرم درگیر بود توی دور زد ب جای دنده یک رو رو دنده دو بودم رد شدم بار دوم بع. چند ماه رفتم خیلب سرد بود و استرسم وحشتانک بود انگار مغزم نمونده بود همه چی یادم رفت 

هفته اینده آزمون دارم الان میفهمم که استزس داشتن نصف راهو ازم میگیر ،بعدم چیکار کنم قبول شم 

مهارتشو دارم فقط استرس میگیرم میخام تا اونموقع هرشب نین ساعت فیلم هایی رانندگی بیینم و تصورش کنم و شنبه و یکشنبه کلاس ازاد میگیرم 

هر روز یک ساعت تمرین کن و فیلم آموزشی تو یوتیوب یا اینستا ببین گوگل هم هست

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا چطور قبول شدی چیکار کردی

بابدختی یادت باشه نفراول سوارنشی بشین پشت راننده نفرآخربشی ببین چه جوریاست دقت کن افسربه چیاگیرمیده توتکرارش نکنی باراول به خاطربی تجربگی باردوم به خاطرخستگی ۵ساعت تونوبت بودم نفردوم ازآخرامتحان میدادم ازخستگی واقعاهلاک بودم بارسوم به خاطراسترس بارچهارم به خاطرپارک دوبل افتضاحم بارپنجم پارک دوبلم عالی بودگفت نه نزدیک جدولی اینبار گفتم ازآسمون سنگم بیادقبول میشم ازهرکی امتحان میدادومیومدمیمرسیدم اخلاق افسرچه جوریاست میگفتن عالی به چیزخاصی گیرنمیده منم یه ساله هی تمرین وتکرارگفتم پس حله نفرآخرتوماشین امتحان دادم گفت بتونی ماشینوبرونی قبولی منم صاف رفتم دنده دورفتم  دنده عقب رفتم پارک دوبل رفتم امادوردوفرمونم یکم بدشدگفت مهم نیست باارفاق قبولی 

بابدختی یادت باشه نفراول سوارنشی بشین پشت راننده نفرآخربشی ببین چه جوریاست دقت کن افسربه چیاگیرمیده ...

خیلی خوبه 

من بار اول خیلی خوب بودم فقط دنده دو نیومدم یک استرس گرفتم بار دومم ک انقدر سرد بود یخ زده بودمو استرس کل بذنمو گرفته بود اصانم بدون امادگی رفتم کلا همه چی یادم رفت ولی افسره خوب بود بار اول افسره خیلی گیر میداد همرو رد میکرد خالا میترسم هفته ایندم اون باشه چون دیگ مبدونم برفو بارون میاد نمیتونم امتحان بدم میترسم بیوفته بهار اینا

بابدختی یادت باشه نفراول سوارنشی بشین پشت راننده نفرآخربشی ببین چه جوریاست دقت کن افسربه چیاگیرمیده ...

بعدم تو خیلی ازت گرفتن ما مثا همون یه پارک یا دندن دور دوفرمون اینا نمیگیرن

بعدم تو خیلی ازت گرفتن ما مثا همون یه پارک یا دندن دور دوفرمون اینا نمیگیرن

قبلیاهم فقط پارک دوبل میگرفتن این گیرمیدادبرونی بایدببین قبلیامیگفتن بایدپارک دوبلت اصولی باشه ولی این مهم نبودهمین که ماشین میرفت پشت ماشین پارک شده قبوله نزدیک جدوله فاصله زیاده اصلامهم نبودمن حتی راهنمایادمم رفته بودآخراش زدم خندید