2777
2789
عنوان

عادت های جالب شوهرتو نو بگید

733 بازدید | 45 پست

اولا ک  حامله بودم خیلی خوابالو بودم همش دوس داشتم بخوابم 

بعدشوهرم ی طوری بود ناراحت 

ی روز بهم گفت از روزی که نی نی دار شدی منو تحویل نمیگیری 

آخه عادتشه بچه رو چجوری میخوابوتن من همون طوری میخوابونمش براش لالایی میخونم میخوابه  اگه نخونم تا صبح بیداره 🥰🥰😁

اسمش امیره میگه‌همیشه لقب بده بهش میگم امیریییی🤗😂بعد عادت داره همیشه بغلم کنه محکم

هیچوقت ندیدمت کوچولوی من!اما وقتی رفتی یه تیکه از قلبمو با خودت بردی...🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۸ساله متاهلم از اول اول فقط برای ... درحد نیم ساعت ساعت کنارهمیم 

همش جدا خوابیدم شبا تنها تنها تنها .اون جلو تی وی من تو اتاق

بعضی آدمــا میخ دارن ...گیر میکنی بهشون ،نخ کش میشی ،به زور باید جدات کنن

بامن مثل دخترش رفتارمیکنه خیلی جالبه برام مثلامیگه قیزیم باشیوادولانیم ینی دورت بگردم دخترم

...برامن جالبه

۲۰آبان۱۴۰۲فهمیدم تودل مامامانی هستی😍خداجون تودلیموبرام حفظ کن چون معجزه ی منه خدایاشکرت که ناامیدم نکردی🧡

ننیدونم عادته یا نه

ولی خودشو خیلی دوست داره و تحویل میگیره

توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!!  😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍

مجردم ولی کسی که باهاش دوستم مجبور بود بره  و گرنه نمیرف جایی که دختر صاحب خونه روش کراش داشت 

منم گفتم اگه رفتی باید تیپ عهد قاجار بزنی 

در کمال ناباوری یه تیپی زده بود دختر صاحب خونه پشماش ریخته بود که این چرا انقد شلخته هس 

شلوار کوردی+کلاه خز دار+کفش اسپرت+کاپشن کوتاه 

در این حد ترکیب سمی 😂😂😂

برام جالب بود😂

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»
من ۸ساله متاهلم از اول اول فقط برای ... درحد نیم ساعت ساعت کنارهمیم  همش جدا خوابیدم شبا تنها ...

عزیزم باید عادت ایجاد کنی ۲۱ شب پیشش بخواب دیگه نمیتونه جدا بخوابه 

من اگه پیش شوهرم نیام ونخوابونمش تا خود صبح چشماش بازه عادت ایجاد کردم براش 

عادت داره وقتی میگم حالم بده یا سرم درد می‌کنه بلافاصله میگه خیییلیییییی؟؟یه حالت مسخره کردن😐😂اعصابمو خورد میکنه

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

عزیزم باید عادت ایجاد کنی ۲۱ شب پیشش بخواب دیگه نمیتونه جدا بخوابه  من اگه پیش شوهرم نیام ونخو ...

دوسش ندارم ازدواجم اجباری بود اون ک ازخداشه من محلش سگ بهش نمیذارم

مرده وزندش یکیه بررام

بعضی آدمــا میخ دارن ...گیر میکنی بهشون ،نخ کش میشی ،به زور باید جدات کنن

اکثرتون شوهرهاتون عادتهای قشنگی دارن و انگار خیلی با محبتن.. شوهر من عادت قشنگی نداره عادت بدی هم نداره.. کلا هستیم دور هم....

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  

تو خواب هرچند بار تا صبح دست ب دست میشه میبوسه منو گاهی وقتا اون خوابه من تو تخت نیستم دست ب دست ک میشه بالشتو ماچ میکنه میخابه تو خیالش منم😂😂😂

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
دوسش ندارم ازدواجم اجباری بود اون ک ازخداشه من محلش سگ بهش نمیذارم مرده وزندش یکیه بررام

عزیزم وقتی خدایی نکرده از دستش بدی اونموقع متوجه میشی ک چقدر دوسش داشتی

میشه رفیق برام دعا کنی ک ان شاء الله خدا از خطام بگذره و یکبار دیگ افتخار نوکری ذریه حضرت زهرا رو نصیبم کنه ❤️🥺
مجردم ولی کسی که باهاش دوستم مجبور بود بره  و گرنه نمیرف جایی که دختر صاحب خونه روش کراش داشت&n ...

حواستو جمع کن همین که این لباسای سم رو تو کمدش داره جای تفکر داره :/