2777
2789
عنوان

هیلر تیم

877 بازدید | 8 پست

بچه ها گول این آشغالا رو نخورید...خیلی افتضاحن 

فقط بهتون دروغ میگن و گولتون میزنن میخوان جیبتونو خالی کنن چون اولا ماهی ۷۰۰ میگیرن که برای یه مشاور آنلاین خیلی مبلغ زیادیه من الان پسرخاله م با رتبه ۱ مشاوره حضو ی گرفته و ماهی ۲۵۰ میده 

بعدشم اون زنیکه که هی داره بلوف میزنه بیای اینجا زیر هزار میاری و...لطفا گول حرفاشونو نخورید من خودم باهاشون مشاوره گرفتم اصلا رضایت ندادم پولمو حرومشون کردم  

منم اول فکر میکردم این طرح میراکل خیلی خفنه و فقط تعداد محدودی دانش آموز داره ولی رفتم تو این طرح دیدم نزدیک به ۹۰۰ نفر دانش آموز گرفته به نظرت میرسن به همه دانش اموزا؟ 

نمیدونم پشیمون شدم دو دلم امکان بازگشت وجه هم وجود نداره 😐😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم اول فکر میکردم این طرح میراکل خیلی خفنه و فقط تعداد محدودی دانش آموز داره ولی رفتم تو این طرح دی ...

وآقا!؟ 

یعنی میگه ۲۵ نفر اینا دروغه پشمام یعنی پول ندم !؟ اگر اینطوره خیلی بیشرفن آدمو امیدوارم میکنن

به نظرم ی ذره شعور داشته باش بالای ۲ هزارتا رضایت توی چنلش گذاشته ۴ تا نارضایتی طبیعیه ولی تو یکی ک اینطوری حرف میزنی هیچ وقت درست نمیشی من خودم دانش آموزشونم راضیم هستم

واقعا !؟ یعنی اون رضایت ها دروغن؟

اره کاملا دروغه این هیلر فقط خیلی خوب بلده حرف بزنه ذهن دانش آموز مشغول کنه تازه اگرم ناراضی باشی دیگ پولت برنمیگرده 🙁

وآقا!؟ یعنی میگه ۲۵ نفر اینا دروغه پشمام یعنی پول ندم !؟ اگر اینطوره خیلی بیشرفن آدمو امیدوارم میکنن

شاید باورت نشه مشاوری که به من دادن قبولی پارسالشون بود بعد رفتم تو گروهی که گفتن ۲۵ نفر فقط دانش آموز میراکل داره دیدم ۹۰۰ نفر عضو داره..