2777
2789
عنوان

تهوع

51 بازدید | 4 پست

سلام خانما میشه کسایی که تجربه دارن لطفا کمک کنن.

خانما من تقریبا ۸ماهه که بدون علت تهوع دارم . وقتی صبحا از خواب پامیشم شاید یکی دوساعت اول تهوع داشته باشم. هر غذایی میخوام بخورم اولش حالمو بهم میزنه. 

واقعا کلافم کرده ، نمیدونم دقیقا مشکل از چیه . اینم بگم که قرص تهوع نمیتونم بخورم‌ به محض استفاده ازش یبوست شدید میشم واقعا کلافه میشم.راهی هست که درمان بشه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم، من راجع به معماری سوال دارم  بازار کارش خیلی بده؟

من توی دبیرستان معماری خوندم عزیزم ادامش ندادم برای دانشگاه.

برای وارد شدن به بازار کاری هم باید خیلی تلاش کنی مثل بقیه درس ها نیست بگی اره میخونم مدرک که گرفتم میتونم مشغول به کار بشم.

عزیزم، من راجع به معماری سوال دارم  بازار کارش خیلی بده؟

من الان تاپیکتونو خوندم متوجه شدم علاقه ای نداری به این رشته عزیزم بهتره از الان که متوجه علاقه نداشتنت شدی دیگه ادامش ندی و بری سراغ علایقت چون معماری یه رشته ایه که باید علاقه داشتی باشی برای ادامه دادنش ، خیلی خیلی هزینه داره مخصوصا سال آخر.اگه علاقه نداری بنظرم انقدر هزینه نکن بابتش آخرشم نخوای توی دانشگاه ادامش بدی ، و اینکه رشته سختیه خصوصا اگه علاقه ای بهش نداشته باشی .

برای رفتن به دنبال علایقت هیچ وقت دیر نیست حتی اگه قراره تغییر رشته بدی و برگردی باز از دهم بخونی اینکارو بکن .

باز هر سوالی داشتی در خدمتم عزیزم موفق باشی