لطفا لباس زیراتو تو ماشین لباسشویی ننداز یکی از دلایلشه ک عفونت میگیری و به اقات بگو هی اب دهنشو نزنه ...بروداروخونه شیاف واژینال میده یا بشین تو تشت سرکه
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
ب هیچ عنوان لباس زیر تو خونه نپوش.. شلوارهای گشاد بپوش... از دستمال توالت استفاده نکن ب جاش از پارچه نرم استفاده کن... بعد راب..طه خودتو بشور وبا سشوار خشک کن... اب زیاد بخور در طول روز. نهایت 6 لیوانو حتما بخوری... از اب دهان موقع راب. طه استفاده نکنید همش باعث عفونته....
شما یه عدد آقا هستید و این همه اطلاعات دارید خوشبحالتون من ک خانومم تازه دارم دنبال این جور اطلاعات ...
تازه مجردم و ۲۲ سالمه البته شما ها از داشتن رابطه ب این مشکل خوردین منم به نحوری از نبود رابطه امشب سر درد بدن درد حالم بده صبم باید برم سر کار واقعا کلافه شدم
مراقبت های بهداشتی که دکتر میگه رو باید رعایت کنی تا دوباره عفونت نگیری بعدم عفونتت اگر مقاوم شده باشه و از بین نره باید و باید بری پیش دکتر من خودم پلاسما کردم و کرم استفاده کردم تا خوب شدم
برای عفونت از پلاسما dbd استفاده میکنن و دکتر خود من برام پماد هم تجویز کرد( فقط میرم پیش دکتر مقتدری) اینطوری خوب شدم من البته که بری پیش دکتر اون باید تشخیص بده که چی استفاده کنی ولی من اینطوری خوب شدم