2777
2789

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  

منم

چوبخت عرب بر عجم چیره گشت همه روز ایرانیان تیره گشت  ﺯ ﺷﯿﺮ ﺷﺘﺮ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻭ ﺳﻮﺳﻤﺎﺭﻋﺮﺏ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺎﯾﯽ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﮐﺎﺭﮐﻪ ﺗﺎﺝ ﮐﯿﺎﻧﯽ ﮐﻨﺪ ﺁﺭﺯﻭ دربغ است که ایران ویران شود  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم و تایم موندن تو این وضعیت دیگه خیلی طولانی شده و به معنای واقعی کلمه خسته شدم دیگه از زندگی :)

ولی نه نجات پیدا میکنم

نه کاری میتونم بکنن

نه کسی کمکم نیکنه

نمیدونم چارش فقط مرگه اما دنبال یه راهکار قطعی‌ام

چرا عزیزم حرف بزن ماهم از جنس خودتیم 😔

آقا جانم صاحب الزمانم بیا تا دردمان درمان کنی😔🤲عاشق همسر ودخترم هستم 😘😍برای سلامتی وعاقبت بخیری خانوادم یه صلوات مهمونم میکنید                                     تیکر بارداری خواهرمه 😍
چرا عزیزم حرف بزن ماهم از جنس خودتیم 😔

۳۰ سالمه ازدواجم جور نشد خانوادم خوب نیستن خواهرم خیلی اذیتم میکنه مثل جادوگرا میمونه انقد قلبش سیاهه و فتنه گره .

پدر مادرم من براشون مهم نبودم هیچوقت دارم نابود میشم

عزیزم پدر و مادر همیشه بچه هاشون براشون مهمه  وقتی خودت مادر شدی متوجه میشی که این یه مساله غر ...

پس چرا مامان من همیشه میگه تا وقتی بودم جمعتون میکنم نبودم خودتون میدونین و هیچ نگرانی برای آینده من ندارن یا یکی رو مثال میزنه که پدر مادر نداره شوهرم نداره و تنها زندگی میکنه میگه فلانی رو ببین و مقایسه میکنه و براش اصلا مهم نیس

پس چرا مامان من همیشه میگه تا وقتی بودم جمعتون میکنم نبودم خودتون میدونین و هیچ نگرانی برای آینده من ...

خوب با این حرف مئ خواد تو رو تشویق کنه که زرنگ و مستقل بشی 

این روزها با این خرج گرون و پول بی ارزش پدر و مادر نمی تونن سرمایه کنن برای بچه ها واقعا سخته 

بچه ها خودشون باید به فکر استقلال مالی و شخصیتی باشن 

وقتی جوون میشی و از بچگی در میای باید بتونی عهده دار مسائل و مشکلات خودت بشی

خوب با این حرف مئ خواد تو رو تشویق کنه که زرنگ و مستقل بشی  این روزها با این خرج گرون و پول بی ...

بهش میگم فلانی زرنگه میگه توهم زرنگ شو اخه زرنگی بخش بزرگیش تو خون آدمه بعضیا ذاتن زرنگ هستن. ازطرفی شاید اونم داره زجر میکشه ما که خبر نداریم از زندگیش، وقتی بچه میاری صفر تا صدش رو باید گردن بگیری نمیشه بزایی و ولش کنی بحال خودش. اینا هیچ تلاشی نکردن هیچ نگران نبودن حتی زبانی ابراز نگرانی نکردن هیچوقت....واسه داداشم خیلی کارها کردن هم مالی کلی کمکش کردن هم به شدت نگران نگران آیندش هستن