2789
یعنی بخوای بگیری حالا دلار یا یورو باید اون طرف ک حساب به نامشه هم بره صرافی؟بعد یارانه قطع نمیشه؟

یارانه نمیدونم میگن ولی راست ودورغشونمیدونم من خودم پارسال گرفتم امسال نگرفتم..یارانم قطع نشدکه

میری بانک میگی  میخوام حساب ارزی بازکنم بعدمیگی دلار یایورو..خودت میگی کدومش میخوای..ولی میگه ی ...

مرسی چقدر خوب توضیح دادی،آخه الان برادر من ب حساب زنش گرفته،ب حساب مادرم گرفته،حالا میگه توام بیا ب حساب توام بگیرم،بعد ب ابجیمم گفته ميخوام بدونم مشکلی پیش نمیاد آخه من متاهلم باز آبجیم مجرده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی چقدر خوب توضیح دادی،آخه الان برادر من ب حساب زنش گرفته،ب حساب مادرم گرفته،حالا میگه توام بیا ب ...

خواهش عزیزم..خیلیا مثلا باکسی شریک میشن پول از یکی وکارت ملی هم یه نفردیگه بعدنصف میکنن ..من خودمم یارانم روحساب مادرمه جدانکردیم میگم نمیخوام ارز شایدیارانمو بردارن دیگه ب مامانم ندن واسه همین میگم نمیخوام ..شایدم برندارن ولی خب میگم ریسک نکنم

مرسی چقدر خوب توضیح دادی،آخه الان برادر من ب حساب زنش گرفته،ب حساب مادرم گرفته،حالا میگه توام بیا ب ...

اگه خیلی احتیاج دارین گه بردارین اگرنه هم که هیچی..ولی خب سودش متغییرهست فعلا تقریباده تایی میشه..البته یه مقدارم ته حساب میمونه بعدچندماه میدنت

اگه خیلی احتیاج دارین گه بردارین اگرنه هم که هیچی..ولی خب سودش متغییرهست فعلا تقریباده تایی میشه..ال ...

برادرم میخواد بگیره ولی من متوجه شدم که ممکنه یارانه منو قطع کنن فقط موندم چجوری بگم ک بهش برنخوره

برادرم میخواد بگیره ولی من متوجه شدم که ممکنه یارانه منو قطع کنن فقط موندم چجوری بگم ک بهش برنخوره

خب بگو یارانموقطع میکنن لازم داریم اجبار نیس که..منم همسرم میگه میخوای بیابگیر میگم نه نمیخوام دیگه یارانه قطع میکنن

بعدمیگه اگه رو یارانتون حساب بازکردیدنگیرید بهتره واینکه صرافیای ب اشنای خودشون میدن اینجا که اینطو ...

عزیزم فقط یارانه اونی ک خریده قطع میشه یا کل خانواده ؟

شنیدم اگه بگیری کلا یارانه همه اعضای خانواده قطع میشه 

من نه ولی همسرم صرافه میفروشن تاجای که بتونم میتونم کمکت کنم سوالی داشتی

عزیزم فقط یارانه اونی ک خریده قطع میشه یا کل خانواده ؟

شنیدم اگه بگیری کلا یارانه همه اعضای خانواده قطع میشه 

عزیزم فقط یارانه اونی ک خریده قطع میشه یا کل خانواده ؟ شنیدم اگه بگیری کلا یارانه همه اعضای خانو ...

سلام عزیزم نمیدونم تاحالا کسی ندیدم یارانش بخاطراین قطع شده باشه شانسیه. ولی خواستیدبگیرید سرپرست خانواده که یارانه میگیره دلارنگیره..بقیه که زیرنظرسرپرستن مشکلی نداره ..