2789
اینجا که باید از صبح اسیر خیابابونا بشی اونم اگه نوبت بدن

من خودم پارسال گرفتم میگه بیاامسالم بگیرنمیرم میگم شایدیارانه مو بردارن چون یارانم گیرمامانم میادنمیخوام بردارن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم پارسال گرفتم میگه بیاامسالم بگیرنمیرم میگم شایدیارانه مو بردارن چون یارانم گیرمامانم میادنمی ...

نه بابا ربطی نداره به یارانه چند نفرو میشناسم گرفتن دهک اولم هستن

ببین اول حساب ارزی باز میکنی بعد ميري از صرافی میگیری؟يه سوال دگ کدوم بانکا حساب میتونی باز کنی؟

اره..ملی فقط

واینگه خودپوله میری از بانک میگیری..صرافی پوله میزنه ب حساب ارزیتون توی بانک

اره..ملی فقط واینگه خودپوله میری از بانک میگیری..صرافی پوله میزنه ب حساب ارزیتون توی بانک

مدارک میبری صرافی ثبت میکنه مث کارت ملی ولی خودپوله از بانک میگیری..قبلاازصرافی میگیرفتی

اره..ملی فقط واینگه خودپوله میری از بانک میگیری..صرافی پوله میزنه ب حساب ارزیتون توی بانک

یعنی حسابو باز میکنی بعد پول و می‌ریزی ب حسابت و بعد ميري صرافی؟متوجه نشدم فکر کردم میگی خود بانکم میده،حساب باز کردنش مثل باز کردن حساب معمولیه؟

مدارک میبری صرافی ثبت میکنه مث کارت ملی ولی خودپوله از بانک میگیری..قبلاازصرافی میگیرفتی

یعنی بخوای بگیری حالا دلار یا یورو باید اون طرف ک حساب به نامشه هم بره صرافی؟بعد یارانه قطع نمیشه؟

یعنی حسابو باز میکنی بعد پول و می‌ریزی ب حسابت و بعد ميري صرافی؟متوجه نشدم فکر کردم میگی خود بانکم م ...

میری بانک میگی  میخوام حساب ارزی بازکنم بعدمیگی دلار یایورو..خودت میگی کدومش میخوای..ولی میگه یورو فعلابیشتره یورو بازکنید..بعدمدارکت میاری صرافی پول هم ک توی کارتته ازهمون حسابت بزات میخزن وواریز حساب ارزیت میکنن ..بعدشمامیری ازبانک ارزت رو تحویل میگیری

یعنی بخوای بگیری حالا دلار یا یورو باید اون طرف ک حساب به نامشه هم بره صرافی؟بعد یارانه قطع نمیشه؟

میگه برای حساب ارزی نمیخوادبری بانک از گوشی هم میشه..ولی برای تحویل حتمابایدخودت باشی