2777
2789
عنوان

دلتنگی🩶

77 بازدید | 0 پست

سلام خداجونم       خوبی ؟ هواست بهم هست؟آره؟ 

میدونم گفتی آره...

خدا جونم میدونم وضو گرفتم که باهات حرف بزنم  ولی اینجا دوست برات بگم خواستم برات بنویسم تا خودمم یادم نره 

خدای من   چقدر امشب دلتنگم چشامو نگاه واااای چ زشت شدم کلش ورمه     خدای خوبم کم آوردم به خودت قسم دارم میترکم 😭😭😭😭😭😭 میشه شب اخرباشههه؟دیگه خسته شدم ازاین شبا 😭😭کاش بهم میگفتی چی تو من دیدی که گفتی تحمل میکنه من تحمل ندارم دیگه به قرانت قسم دیگه نمیتونم😭😭😭😭

خدااااااا همین امشبو بیا پیشم فقط یه دیقه قول میدم گریه نکنم قول میدم گله نکنم قول میدم هیچی نگم فقط بیا بهم بگو که میبینی 😭😭😭

ولی نمیای منم مثل همیشه تا جون دارم گریه مو میکنمو غصه مو میخورم  آخر ش با دردقلبم وسرم وباچشای پف کرده خوابم میبره میدونم همه رو حفظم اخرشم صبح وانمود کنم به بیخیالی ...

واااااای ینی میشه اینا نباشه تو بغلش یه شب خوابم ببره بدون دغدغه نه نمیشه ۸ سال که نشده قلبم خالی خالیه از امید ولی میدونم دیگه آخراشه میام پیشت 🤍آخی قلبم آروم گرفت یه لحظه تصورش کردم 

زیر خااااک دیگه خبری از دردام نیست  بچه م چی خدایااااااا من که اونجام آسوده نمیخوابم یه تیکه از وجودمو چیکار کنم 😭😭😭😭😭یکی یدونه مامانی الهی بمیرم برا اون چشات که امشب از خواب پریدن گریه کردن الهی من بمیرم که تو هم زجر میدم الهی من بمیرم که مادر خوبی برات نبودم من باید بیشتر تحمل میکردم .....

وااااااای خدااااا روحم چقد خسته اس امشب  چیکاااار کنممم

چیکار کنم چیکار کنم       

خدااااایااااا به عزیزت قسم به محمد (ص)قسمت میدم حالمو خوب کن  زندگیمو خوب مشکلمو حل کن  خداااااایاااااااا تو رو به بزرگیت قسم کمکم کننن 

خدایا من که بد هیشکیو نخواستم منکه آزاری نداشتم برا هیچکس حال دلمو زندگیمو خووب کن   یا خدا   یاخدا   بخاطر دل پاکو کوچیک بچم کمکم کن سیاهی از زندگیم بره            الهی آمین 🤲

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.