2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست😔

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 37 پست
اخه هی اتفاق بد پیش میاد..چیکار کنم،بچه برادرم الان بیمارستانه دارم میسوزم توخودم...خیلی سراین بیچار ...

میدونم اوضاع قابل کنترل نیست ولی سعی کن خودت مدیریت کنی آرامشتو حفظ کنی

بخدا بعدا فقط ضررش به خودتو بچت میرسه هیچ کسیم تو فکرتون نیست

به من میگفت استرس و عصبی شدن بچه رو کولیکی میکنه

من تا ۴ماه دخترم دو روز دو روز سه روز سه روز یکسره بیدار بود از دلدرد و میپیچید تو خودش

همه بچه ها کولیک دارن ولی استرس تشدید میکنه

من بچموبردم دکتراطفال بغلشم روانپزشک بود یه زنه رواورده بودن افسردگی بعدزایمان داش مادرشوهرم برگشت گ ...

زنای قدیمی دهنشون چفت و بست نداره 

درک و شعور ندارن دو ر و بر منم هستن از اینا

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به منم زیادگفتن الانم بچم دوسالشه بااینکه اصلاجلوشون ناله نمیکنم بازم بهم میگن بچت تورواذیت نکردکه ت ...

به منم میگن اغراق میکنی همش چشه بچه

در صورتی که تو این ۷ماه بچم انقد استفراغ کرد و بالا اورد و اذیت شدم که حتی توصیفش برام سخته

منم دیگه توضیح نمیدم

فقط بار اخر گفتم کاش هرکسی اینجور میگه تو شرایطش بیفته که درک کنه

واقعا اطرافیان با تز دادناشون آدمو روانی میکنن هیچ کمکی هم نمیکنن مخصوصا خانواده شوهرم فقط همیشه صا ...

خانواده شوهرمن هرچقد زحمت بکشی واسه بچه میگن کم کاری میکنی وبی مسعولیتی ،مردم فقط از دور قضاوت میکنن تو مشکلات ادم نیستن دهنشونم بسته نمیشه فقط باید بی اعتنا بود 

میدونم اوضاع قابل کنترل نیست ولی سعی کن خودت مدیریت کنی آرامشتو حفظ کنی بخدا بعدا فقط ضررش به خودتو ...

ازالان دیر نشده دیگه؟که بخام اروم باشم؟یا ماه های اخر تاثیرشو میزاره رو بچه

یعنی میخوای ببینی اگه دیر شده به این حالت ادامه بدی عزیزم؟ صد در صد جلوی ضررو از هرجابگیری منفعته

نه نمیخام ادامه بدم فقط ی حس ناامیدی دارم..امیدوارم بچت مشکلش حل شه و مشکل خودت...و بچه ی منم سالم و سلامت و اروم باشه...